У Великому Глибочку потяг врізався в Lanos. Водій авто був п’яним (оновлено)

У Великому Глибочку потяг врізався в Lanos.  Водій авто був п’яним (оновлено)
  • Lanos та потяг зіткнулися на залізничному переїзді 12 лютого близько 21 години. 
  • За годину до аварії на лінію “102″ зателефонували невідомі і повідомили, що в водій Daewoo Lanosа ймовірно п’яний.
  • Потім авто заглохло на самому переїзді. У водія в крові виявили 1,2 проміле.

Про ДТП "20 хвилин" повідомив читач.

- Водій Ланоса проігнорував заборонюючий сигнал перед залізничною колією, - каже читач Тарас. - В машини заглох мотор на переїзді, поїзд незміг загальмувати і відбулось зіткнення. Авто ремонту не підлягає. Добре, що пасажири поїзда і Ланоса не постраждали.  

Корисне посилання

Актуальні ціни на Daewoo Lanos у Тернополі на Automoto.ua.

  

Відео дня

На щастя, під час зіткнення в салоні авто людей не було. Зате більше сотні пасажирів потяга №134 сполученням Івано-Франківськ-Миколаїв перелякались під час зіткнення не на жарт. На час ліквідації наслідків аварії рух потягів призупинили на кілька годин. 

За словами начальника Тернопільського відділення поліції Віктора Волощука, на місце події виїжджала група реагування патрульної поліції. За попередньою інформацією, водій автомобіля Daewoo Lanos на момент аварії перебував у стані алкогольного сп’яніння. У його крові виявили 1,2 проміле алкоголю.

Як стало відомо, ще близько 20:00 на лінію “102″ зателефонували невідомі і повідомили, що на автозаправці в селі Біла водій Daewoo Lanosа ймовірно п’яний. Коли на місце виклику виїхали патрульні, то ні автомобіля, ні порушника уже не було. Проте за годину в чергову частину надійшло уже повідомлення про аварію на залізничній колії.

Водій Daewoo Lanosа стверджує, що коли він під’їхав до переїзду, то шлагбаум був піднятий, а сигнальні вогні не працювали. Тому він продовжив рух. Проте в якийсь момент у транспорті зламалася ходова частина, його занесло і авто заглохло на самому переїзді. В цей час наближався пасажирський потяг. Уникнути аварії не було можливостей тому водій і його дружина вискочили з транспорту. Хоча потяг почав гальмувати зазделегідь, проте зупинитися не встиг і протягнув Daewoo Lanos близько сімдесяти метрів.  

Працівники поліції перевіряють слова водія, а також опитали свідків.

Водій відповідатиме перед законом за двома статтями кодексу України про адміністративні правопорушення: 130 – керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння та 124 – порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна. Триває слідство.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Petro Golda

    Нині я а завтра ти тоді яби глянув на тебе і твої євро бляхи
  • Petro Golda

    Мудра людина дурного не напише ДЕ ВИ УСІ БУЛИ КОЛИ ТРЕБА БУЛО ПОМОГТИ ВИ Б... ЄВРОБЛЯХИ
  • Anonymous

    незнаю як шлагбауни, але наші водії ще ті
  • Petro Golda

    Один чоловік казав говорити не мішки носити як вас не було на місті дтп то краще не брешіть і не добавляйте кожен своє я бо не так було як пишете
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up