За добу 20 адмінпротоколів: водіїв вантажівок, які їдуть через Гаївський міст, штрафують

За добу 20 адмінпротоколів: водіїв вантажівок, які їдуть через Гаївський міст, штрафують
  • Водії великогабаритного транспорту продовжують ігнорувати знаки на заборону проїзду через Гаївський міст. Тепер їх штрафують. На 255 грн. 
  • 8-9 травня поліцейські склали 20 адмінпротоколів. Найчастіше водії намагаються проїхати вночі. 

Про те, що в ніч з 8 на 9 травня біля Гаївського моста стояло близько 8 фур, редакцію "20 хвилин" повідомила читачка Ірина. 

У прес-службі управління патрульної поліції в Тернопільській області повідомили, що фури зупинили через те, що водії ігнорували знаки заборони проїзду через міст. 

Нагадаємо, частину Гаївського мосту для ремонту перекрили 2 травня. З іншого боку забезпечили двосторонній рух для легкового транспорту. Проїзд вантажівкам заборонили, але водії нехтували дорожніми знаками. Тому патрульна поліція контролює проїзд великогабаритного транспорту. Тернополяни також можуть стежити за ремонтом Гаївського мосту через три веб-камери, які там встановили. Камери працюють цілодобово.
 

Відео дня

- По обидві сторони мосту встановлені заборонні дорожні знаки "Рух вантажних автомобілів заборонено". Проте є й такі водії, які ігнорують ПДР та проїжджають мостом, - повідомляє речник управління патрульної поліції в області Катерина Басалига. -  За порушення вимоги знаку, патрульні складають постанови за ч. 1 ст. 122 "Порушення вимог дорожніх знаків".

Як повідомила Катерина Басалига, за минулу добу, 9 травня, інспектори зупинили понад 30 вантажних автомобілів та склали 20 адміністративних матеріалів.

Через деякий час на місці ремонту обіцяють встановити обмежувачі висоти для великовагового і великогабаритного транспорту. А зараз в поліції просять телефонувати "102", якщо ви стали свідком порушення вимог дорожніх знаків, що обмежують рух на Гаївському мості. 

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, TelegramInstagramViber та YouTube.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Іван Тлумацький

    Нічого мосту не буде)) а бюджет поповню))
  • Павло Боднар

    Головне щоб були пристебнуті
  • Alex Kovalevskiy

    Так їм дешевше штраф заплатити 255грн , чим в об'їзд коло робити!
  • Андрій Чернов

    Я там за 30 хвилин нарахував 20 фур, а вони за добу написали
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up