Першокласникам можуть безкоштовно виготовити електронний квиток «Соціальна карта тернополянина»: як замовити?

Першокласникам можуть безкоштовно виготовити електронний квиток «Соціальна карта тернополянина»: як замовити?

Батьки тернопільських першокласників мають можливість безоплатно замовити електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» дітям, які зареєстровані у Тернополі для проїзду учнів у громадському транспорті міста.

Про це повідомили в Тернопільській міській раді.

Для цього необхідно звернутися до оператора ТОВ «Системний зв’язок» (вул. В’ячеслава Чорновола, 1, ІІ-й поверх) та надати необхідні документи для оформлення квитка, а саме: ідентифікаційний код та свідоцтво про народження школяра, а також його фото (або прийти з дитиною, щоб зробити фото безпосередньо у ТОВ «Системний зв’язок»). 

Важливо! При подачі документів онлайн на сайті «Портал тернополянина» можливості безкоштовного виготовлення немає, оскільки анкета передбачає декілька обов’язкових кроків, один із яких – оплата.

Відео дня

У міській раді просять тернополян не зволікати з оформленням електронних квитів для своїх «першачків», адже термін виготовлення становить 25 робочих днів.

Нагадаємо, раніше у міській раді повідомляли, у якому транспорті проїзд для школярів та студентів під час літніх канікул є безкоштовним, а де потрібно заплатити. Зокрема:

  • у  комунальному громадському транспорті автобусні маршрути №№1А, 32, 35 (великі червоні автобуси), №№4, 6, 6А, 9, 21, 23, 29, 31, 37 (середні автобуси білого кольору), №№ 20, 20А, 38  (середні автобуси світло-зеленого кольору) проїзд для учнів та студентів — безоплатний (при реєстрації проїзду учнівською/студентською «Картою Тернополянина»)
  • у маршрутах, де номер маршруту на зеленому фоні — проїзд для учнів та студентів становить 4 грн (при реєстрації проїзду учнівською/студентською «Картою Тернополянина»)
  • у маршрутах, де номер на жовтому фоні – проїзд для учнів – 4 грн на період навчального року, окрім канікул (при реєстрації проїзду учнівською/студентською «Картою Тернополянина»). Для студентів пільг у цьому типі громадського транспорту не передбачено.

 

Читайте також:

У тролейбусах безкоштовно, а в маршрутках платитимуть: як перевозитимуть дітей під час канікул

Під час канікул проїзд у комунальному транспорті Тернополя для учнів та студентів буде безкоштовний

У Тернополі запрацювали нововведення щодо отримання «Карти тернополянина»

Роботу онлайн-сервісів відновлено. Де можна поповнити електронний квиток

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Viktor Aleksandrovich Ka

    Ще незабудьте дипутатам ,додаткові пільги,коли діти які незаробляють,платять .

    Ростислав Гарасимчук reply Viktor Aleksandrovich Ka

    Не переживайте за ваших зепутатів, з ними все дуже добре.
  • Vitalii Pysmennyi

    Не безкоштовно, а за кошт платників податків

    Поліна Дайнега reply Vitalii Pysmennyi

    Vitalii Pysmennyiце точно))

keyboard_arrow_up