Під час канікул проїзд у комунальному транспорті Тернополя для учнів та студентів буде безкоштовний

Під час канікул проїзд у комунальному транспорті Тернополя для учнів та студентів буде безкоштовний

У Тернополі впродовж літнього періоду проїзд у міському комунальному громадському транспорті для учнів та студентів освітніх закладів Тернополя буде безкоштовним.

Про це повідомили в Тернопільській міській раді.

Впродовж всього літа включно із вихідними тернопільські школярі та студенти зможуть скористатися можливістю безоплатного проїзду при наявності електронного квитка у комунальному громадському транспорті.

Зокрема, у тролейбусах №№1, 2, 3, 5, 7, 8, 9, 10, 11 та у автобусах №№1А, 4, 6, 6А, 9, 21, 23, 29, 31, 32, 35, 37. 

Відео дня

Для проїзду необхідно пред’явити електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» категорії «Учнівська» чи «Студентська», після чого валідація відбувається без зняття коштів. Кількість безкоштовних поїздок впродовж дня – необмежена.

Без наявності електронного квитка учні та студенти не зможуть скористатися можливістю безкоштовного проїзду у електротранспорті.

У міській раді наголошують, що вартість проїзду у маршрутках приватних перевізників під час канікул для школярів та студентів варіюється у залежності від виду транспорту. У тих, які курсують в режимі маршрутного таксі: №№2, 3, 5, 5А, 8, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 20А, 22, 22А, 27, 33, 36, 38  сплачується повна вартість проїзду – 8 гривень при оплаті електронним квитком «Соціальна карта тернополянина».

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, які сервіси є для поповнення електронного проїзного і карти тернополянина.

 

Читайте також:

У Тернополі запрацювали нововведення щодо отримання «Карти тернополянина»

Як тернополянам поповнити електронний проїзний і картку тернополянина: є кілька сервісів

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up