Поблизу Тернополя смертельна аварія. Водія, який утік з місця ДТП, шукає поліція

Поблизу Тернополя смертельна аварія. Водія, який утік з місця ДТП, шукає поліція
  • Про ДТП неподалік Тернополя редакцію повідомили читачі.
  • У поліції підтвердили: на смерть збили велосипедиста. Автомобіль з місця події утік. Очевидці, які помітили тіло на дорозі, кажуть, що поруч стояв і білий бус марки RENAULT, що поїхав в напрямку обласного центру.

Неподалік Тернополя смертельна ДТП – автомобіль збив велосипедиста.

Аварія трапилась близько 19.30 у с. Ігровиця, що у Тернопільському районі.

Автомобіль, який на смерть збив велосипедиста, з місця події утік. Його наразі розшукують правоохоронці.

Відео дня

Аварія трапилась на автодорозі Тернопіль-Броди, у самому с. Ігровиця, підтвердили у поліції. Невстановлений автомобіль збив 59-річного місцевого мешканця, який їхав велосипедом чи котив його. Наразі точніших даних немає, зараз це з’ясовують слідчі.  

  • Працівники розшукують причетний до наїзду на чоловіка транспортний засіб, - повідомили у поліції. - Даних про марку автомобіля, який утік з місця смертельної аварії, поки немає.

Очевидці, які помітили тіло на дорозі, кажуть, що поруч стояв і білий бус марки RENAULT, що поїхав в напрямку обласного центру. 

Дана подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 2 ККУ.

Довідка

Правоохоронці звертаються до водіїв, які в період з 19:00 по 19:30 проїжджали через село Ігровиця і мають в салонах відеореєстратори, допомогти встановити особу втікача.

Інформацію можна повідомити на лінію "102" або за номерами телефонів: 27-13-29, (067)935 49 11. Анонімність гарантується.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Руслан Гогусь

    Ло
  • David Starr

    Водій неправий тим, що втік, такого робити не можна, але що зробив велосипедист для своєї безпеки? Для чого вночі, ще й таку погоду їздити по дорозі на велосипеді? Ще й, певно, без світловідбиваючого жилета.

    дед reply David Starr

    тебе забули запитати, куди з дому виходити і коли. той чоловік хороший чоловік був.  а в тому селі часто машини женуть як скажені. і тікають, якщо можуть.
  • Водій, який там їздив

    В тому галімому селі, ті ублюдки всі так ходять і переважно бухі в сраку, таке враження що вони думають, що безсмертні

    Небайдужа до такої справедливості reply Водій, який там їздив

    За ублюдкові ти будеш відповідати!!!!Бо ними ти назвав на сам перед людей.І ти ж мудрий...ублюдок..бо ти ж не з галімого села,а забитого податками

    Небайдужа до такої справедливості reply Водій, який там їздив

    За ублюдкові ти будеш відповідати!!!!Бо ними ти назвав на сам перед людей.І ти ж мудрий...ублюдок..бо ти ж не з галімого села,а забитого податками

    Небайдужа до такої справедливості reply Водій, який там їздив

    За ублюдкові ти будеш відповідати!!!!Бо ними ти назвав на сам перед людей.І ти ж мудрий...ублюдок..бо ти ж не з галімого села,а забитого податками

    дед reply Водій, який там їздив

    гнати не треба як ото слово, яким ви обізвали людей. по тому серпантину обмеження по швидкості, і тоді усе і усіх бачиш.

    господи, людина загинула, вбивця втік... Нешановний, прикрийте ротяку.

    Галина Пачковська reply дед

    Перед тим як когось обмовляти треба оглянутися за собою і неоскверняйте память про загиблого.і ще в крутеликів граєте понакупляєте євро блях йіздити невмієте а воображаєте що сильно ,вправні

    дед reply Галина Пачковська

    хто оскверняє, я? перечитайте.

    Галина Пачковська reply дед

    Вибачте я не про вас а про тото що називає людей де..... а сам не такий?а чоловік який загинув був дуже хорошим  в селі я думаю незнайдеться людини яка б могла на нього образитися.

    дед reply Галина Пачковська

    підтримую.

    UpToNoGood reply Водій, який там їздив

    Таке враження що якби не 12.3 ПДР (тих, хто порушив можна було б збивати безкарно насмерть) ви би щасливо давили, як ви виразились, "цих ублюдків в галімому селі".
    Знаєте, що я вам скажу.. гнилуватий у вас світогляд.. Треба трохи розвиватись, освоювати гуманізм.. Це критично необхідно в розвинутому суспільстві. Тому, що зараз ви не розпізнаєте цінність людини як особистості. Для вас це мінус один "ублюдок". А насправді ублюдок тут ви... Але у вас ще є час в житті щось змінити -- вас не збив ваш такий ж однодумець-ублюдок.
  • Невідома

    Там всі так

    Галина Пачковська reply Невідома

    Нетреба судити всіх через одно киньте камінь в мене як ви чимось кращі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up