Подробиці смертельної аварії в Озерній: водій з кумом та двома земляками їхали на заробітки до Польщі

Подробиці смертельної аварії в Озерній: водій з кумом та двома земляками їхали на заробітки до Польщі
  • Водій Opel обганяв дві фури, перетнув суцільну і вискочив на зустрічну. Після лобового зіткнення загинув на місці.
  • Водій Opel, як і пасажири – з Кропивницького. Водій Volkswagen – зі Збаражчини. Обидва водії – однолітки.

53-річний водій Opel загинув, ще троє пасажирів цього авто отримали серйозні травми – такими були наслідки резонансної аварії поблизу Озерної. ДТП трапилась 29 травня близько 16 год. на трасі Тернопіль-Львів.

Того дня у поліції лише підтвердили факт, що сталась ДТП з потерпілими. «20 хвилин» вдалось дізнатись деталі аварії.

  • Водій Opel, за попередніми даними, рухаючись у бік Львова, пішов на обгін двох вантажівок, – повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління головного управління Нацполіції в області Богдан Шуляр. - Все сталось на ділянці дороги з обмеженою оглядовістю. Він перетнув суцільну лінію дорожньої розмітки та виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення із зустрічним автомобілем Volkswagen.

Відео дня

Те, що водій пішов на обгін, розповіли водій та пасажири Volkswagen. Підтвердили й травмовані пасажири Opel.

Як з’ясувалось, водій Opel, 53-річний Віктор, - з Кропивницького. Його пасажири - мешканці Кіровоградської області. 45-річного пасажира з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритою травмою грудної клітки госпіталізували до Лікарні швидкої допомоги, що у Тернополі. Невдовзі його перевезли до лікарні на Кіровоградщині. Двоє інших земляків теж отримали травми, але від госпіталізації відмовились.

Як вдалось нам дізнатись, загиблий Віктор разом з кумом та ще двома земляками їхали до Польщі на заробітки. Саме кум найбільше травмувався і потрапив до лікарні.

Ігорю, водію Volkswagen, - теж 53. Він мешканець одного з сіл Збаразького району. Того дня в авто була і його дружина – подружжя поверталось додому. На щастя, люди не постраждали.  

  • Інформація про подію внесена до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, - повідомив Богдан Шуляр. – Наразі проводиться ряд експертиз. Саме за їхніми результатами прийматимемо рішення – якщо буде підтвердження, що винуватцем ДТП був саме водій Opel, після завершення слідства провадження закриють.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (100)
  • Оля Оля

    Яка страшна трагедія. Жаль людей.Боже. спаси і сохрани людей від наглої і не сподіваної смерті.
  • Назар Ярославович

    Краще в 9:00 бути вдома ніж в 6;00 в морзі.Жостко,але правдиво.
  • Надежда Кисленко

    Не спешіть на. Той світ
  • Надежда Кисленко

    Не спешіть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тони солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up