Поки водій фотографував аварію, його збила інша машина. Врятувати життя медикам не вдалося

Поки водій фотографував аварію, його збила інша машина. Врятувати життя медикам не вдалося

Аварія з потерпілими трапилася на дорозі поблизу села Гаї Гречинські Тернопільського району 10 грудня близько 20:50. 

Водій автомобіля OPEL Vivaro, рухаючись об'їзною дорогою, на перехресті вулиць Текстильна-Морозенка, збив перехожого, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області. 

Потерпілий - тернополянин, 1961 року народження. Його з закритою черепно-мозковою травмою, закритою травмою грудної клітки та живота, закритим переломом плеча й правої гомілки доправили до лікарні. Проте врятувати життя потерпілому не вдалося.

За попередньою інформацією, загиблий знаходився на проїжджій частині дороги, оскільки фотографував наслідки ДТП з матеріальними збитками, яка трапилася за його участю та оформлялася в порядку "Європротоколу". Ділянка дороги, де трапилося нещастя, освітлювалася недостатньо.

Водій автомобіля OPEL попередньо тверезий. У нього відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Чоловік каже, що бачив дві автівки, які стояли на перехресті після ДТП. Людину на дорозі помітив в останній момент і уникнути зіткнення не встиг. Триває слідство.

Відео дня

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Володимир Леонтюк

    Final Destination нагадало...
  • Іван Ма

    В нас і желетка може недопомогти коли їздять швидко або пяні
  • Олеся Чванкіна

    Дуже хороша людина загинула

    Роман Конста reply Олеся Чванкіна

    Хорошая чем?
    Тем что нарушил правила пдд? Вышел на дорогу.
    Тем что вместо оказания помощи решил сделать "клевые" фоточки на память?
  • Рост

    Роман Конста розумію що ти моральний урод. Як можна втішатись з чужого горя. Тим більше не знаючи всіх фактів і обставин події.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень для техніки школярам 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up