Поліцейські у Зарваниці виявили автомобіль з перевареною номерною панеллю

Поліцейські у Зарваниці виявили автомобіль з перевареною номерною панеллю

Поліцейські 15 липня, близько 23-ї години, в селі Зарваниця зупинили автомобіль "Фольцваген Пасат", під керуванням жителя Львівської області, який вів себе підозріло.

Під час огляду вузлів та агрегатів транспортного засобу вияили сліди вварювання кустарним методом панелі на яку нанесено номер кузова, а також зварювальні шви.

Транспортний засіб помістили на спеціальний майданчик Теребовлянського відділення поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 290 КК України. Триває слідство.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Piter Savka

    Яке вони мали право !!!  Людина приїхала Богу молитись, а вони там чось шастають по машинах. Яку машину Бог дав таку має. Йдіть краше мажорів ловіть

    ацу reply Piter Savka

    У одного машину вкрали, номер з побитої переварили - продали лоху. А ти говориш Бог дав? Причому тут Бог до шахрайства, яке в кінці- кінців викрито? А машина скоріш за все в орієнтуванні по якій базі думаю ти сам знаєш. Так що не приплітай Бога до шахер-махеру.

    Piter Savka reply ацу

    Шо значить вкрали ??  Як гов "Бог дав, Бог і взяв"
  • Volodymer

    http://autoust-group.webnode.com.ua/vodiyu

    Читаємо статтю - вчимо свої права - не дозволяємо проводити обшук у своїй приватній власності, без вагомих причин! У випадку обшуку, мають бути вагомі причини для його проведення. Перед здійсненням офіцер мусить скласти протокол обшуку і запросити двох незалежних понятих. Те що він вів себе підозріло - не є вагомою причиною!

    Автомобіль є Вашою приватною власністю, а  ст.30 К.У. говорить, що проведенння обшуку в приватній власності може проводитися лише після рішення суду. Конституція України має найвищу юридичну силу.
  • Ігорко Ігорко

    Боже в тій машині може бути все переварене. Нехай краще шукають на Х5 , Х6 і т.д. , а то старого грата знайшли.

    Пустило reply Ігорко Ігорко

    На Х5,Х6 не провіряют- турбувати пана ризиковано, так можна і без роботи сі лишити.Як колись було- як їхав пан на поважній бричці по місту то шандар йому честь віддавав,а як їхав хлоп на фірі то міг получити навіть палицею по хребті.Ніц сі не змінило.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up