Поліція затримала двох водіїв BMW напідпитку, причетних до скандальної забудови на Шпитальній

Поліція затримала двох водіїв BMW напідпитку, причетних до скандальної забудови на Шпитальній
  • Від освідчення на вміст алкоголю у крові обидва відмовились — як за допомогою «Драгер», так і в медзакладі.
  • Як стало відомо «20 хвилин», обоє чоловіків мають стосунок до керівництва скандальної забудови на вул. Шпитальній.

У стані алкогольного сп'яніння за кермом затримали керівників зі скандальної забудови на Шпитальній у Тернополі. Це сталось під вечір 22 листопада, повідомили власні джерела редакцію «20 хвилин». Одного чоловіка зупинили на вул. Замонастирського, іншого — на Микулинецькій.

 

Відео дня

Водії поки відмовляються від освідчення на стан сп'яніння за допомогою «Драгер», повідомило власне джерело «20 хвилин».

— На вул. Микулинецькій зупинили авто за порушення правил дорожнього руху, підтвердила інформацію речниця управління патрульної поліції в області Ольга Пелих. — У водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Від огляду на стан сп’яніння на місці відмовляється.

За словами власного джерела «20 хвилин» мова йде про двох водіїв BMW, які мають прямий стосунок до керівництва будівельною фірмою, що здійснює скандальну забудову на вул. Шпитальній. Ми також їх упізнали на місці, а перед цим на фото та відео, яке отримала редакція. 

Близько 18.00 журналісти стали свідками, як на місце події під’їхали працівники ТЦК. За власною інформацією журналістів, один з водіїв є у базі розшуку військкомату. Чи вручать їм повістки, повідомимо згодом.

«20 хвилин» також звернулись за офіційною інформацією та підтвердженням, що саме цих осіб напідпитку зупинили поліцейські. Там підтвердили достовірність інформації, яку отримали журналісти.  

— На місці події працюють наряди патрульної поліції, а також, за нашою інформацією, працівники ТЦК, — повідомив речник ГУ НП в області Сергій Крета. — Наразі водії відмовились від проходження освідування на стан алкогольного сп’яніння як за допомогою газоаналізатора «Драгер», також і в медзакладі.

А такому випадку, як пояснив речник поліції, патрульні змушені скласти протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

О 20.25 у поліції повідомили, що на обох водіїв вже склали протоколи за ч. 1 ст. 130 КУпАП — керування авто в нетверезому стані.

Як вдалось дізнатись «20 хвилин», фігуранта, який на відео відмовляється від освідчення на стан алкогольного сп’яніння, забрали до військкомату.

 

 

Читайте також: 

Скандальне будівництво на Шпитальній призупинили. І це лиш початок, обіцяє поліція

Скандальну забудову на Шпитальній можуть відновити: суд скасував арешт на земельну ділянку

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Надія Кобилюх

    Сс
  • Игорь Дуда

    Сволочний, скотський, фальшивий, брехливий, наскрізь прогнилий і  тотально корумпований Тернопіль, де одні мають право  витворяти, що їм заманеться, а інші  - таке ж  священне право бути схопленими людоловами з ТЦК і відправленими на війну.
  • Kostjantyn Zawadskyi

    Видно, єдине, що могло б спинити таких гнид від п'яної їзди – прирівнювання п'яниць за кермом до тих, хто планують акт тероризму. Тобто карати п'яних водіїв так само жорстоко, як карають терористів.

    Пояснюю: водій сам вибирає, сідати йому за кермо чи ні, а значить, вибирає, нести загрозу всім чи ні. Неможливо вгадати, куди ті п'яниці поїдуть, через що від їхньої неадекватної їзди потерпають всі інші учасники дорожнього руху в усьому місті. Навіть якщо він спричинив ДТП, де постраждав лише автомобіль – все одно має відповісти як терорист, адже могли постраждати/загинути інші люди.
  • Валя Гладуш

    П'яні за кермо? Як такі люди можуть керувати якоюсь компанією, якщо не вміють нести відповідальність?

keyboard_arrow_up