Померла 5-річна Вікуся, яка травмувалась в ДТП за участю військового авто

Померла 5-річна Вікуся, яка травмувалась в ДТП за участю військового авто

«Вона вже на небі зі своїми мамусею і бабусею», - пишуть у соцмережах та просять помолитись за душу спочилої малечі

5-річна Вікуся, за яку молилась уся Тернопільщина, відійшла у вічність сьогодні, 17 липня.

Про це в соцмережах пишуть знайомі родини дівчинки.

Відео дня

Нагадаємо, 5-річна Вікуся серйозно травмувалась в ДТП за участю військового автомобіля. В тій аварії загинули 29-річна мама і 47-річна бабуся дівчинки. А за життя малечі, яка потрапила до лікарні у важкоу стані, боролись лікарі. 27 червня близько 17 год. в селі Озерна на Тернопільщині сталася ДТП за участю військового автомобіля, що належить в/ч А3215 і цивільного автомобіля Nissan Qashqai. Зі слів очевидців, через несприятливі погодні умови цивільний автомобіль виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся лоб у лоб з військовим автомобілем. За кермом іномарки була мама маленької дівчинки. Як повідомили у ГУ НП Тернопільської області, за попередніми даними, водій Nisan виїхала на смугу зустрічного руху та врізалася у ГАЗ 66, який належить Збройним силам України. На момент аварії у салоні іномарки перебувало дві жінки та дитина. У вантажівці двоє військових в кабіні і двоє в буді.
Посилання на джерело: 
У шпиталі опинились і четверо військових, оскільки отримали різні травми. В одного перелом ключиці. З підозрою на струс головного мозку до медзакладу звернувся і пасажир, який перебував в кабіні. Ще двох людей, в тому числі водія військового авто, медики обстежували.

  • Всі військові – контрактники, учасники АТО, повертались з навчань з Яворівського полігону, - повідомив прес-офіцер військової частини А 3215 Юрій Кульпа. – Водій – з величезним досвідом кермування – як цивільного, так і військового. Всі були тверезими.

Редакція «20 хвилин» щиро співчуває родині померлої дівчинки. Нехай Ангеликові буде затишно у Божих обіймах…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Остап Стахів

    Нехай спочиває в Бозі!
  • Наталя Барна

    Царство небесне.Земля нехай пухом буде.
  • Неля Леонидовна

    Кто наказан?
  • Олена Костюк

    Ангел полетів до Бога , хай з Богом спочиває
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up