5-річна Вікторія, яка постраждала в ДТП з військовим авто, досі у важкому стані

5-річна Вікторія, яка постраждала в ДТП з військовим авто, досі у важкому стані
  • У шпиталі і четверо військових. В одного перелом ключиці, в іншого підозрюють струс мозку. Ще двох – обстежують.
  • В аварії загинули мама і бабуся дівчинки.
  • За попередніми даними, обидва водії були тверезими.

 

5-річна Вікторія, яка постраждала в ДТП за участю військового автомобіля, досі у важкому стані в лікарні.

В аварії загинули її 47-річна бабуся і 29-річна мама, яка перебувала за кермом.

Експерти мали найближчим часом провести першочергові експертизи і віддати тіла родині для поховання.

Відео дня

У шпиталі і четверо військових.

Нагадаємо, 27 червня близько 17 год. в селі Озерна на Тернопільщині сталася ДТП за участю військового автомобіля, що належить в/ч А3215 і цивільного автомобіля Nissan Qashqai. 

Внаслідок дорожньо - транспортної пригоди загинуло двоє цивільних осіб, травмувались одна дитина і військовослужбовець . Зі слів очевидців, через несприятливі погодні умови цивільний автомобіль виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся лоб у лоб з військовим автомобілем.

Як повідомили у ГУ НП Тернопільської області, за попередніми даними, водій Nisan виїхала на смугу зустрічного руху та врізалася у ГАЗ 66, який належить Збройним силам України. На момент аварії у салоні іномарки перебувало дві жінки та дитина. У вантажівці двоє військових в кабіні і двоє в буді. В результаті удару дві жінки загинули. П’ятирічну дитину у важкому стані доправили до лікарні
Як нам вдалося дізнатись від власних джерел, постраждала родина з Тернополя. Проживали в районі Нового світу. Батько дівчинки перебував за кордоном. Вдома є ще одна дитина.

Щодо досвіду та водійського стажу кермувальниці іномарки – посвідчення водія вона отримала у 2014 році. Проте скільки часу практично перебувала за кермом – невідомо.

  • Порушене кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 – йдеться про загибель двох і більше осіб, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета.

У шпиталі перебувають зараз і четверо військових, оскільки отримали різні травми. В одного перелом ключиці. З підозрою на струс головного мозку до медзакладу звернувся і пасажир, який перебував в кабіні. Ще двох людей, в тому числі водія військового авто, медики обстежують.

  • Всі військові – контрактники, учасники АТО, повертались з навчань з Яворівського полігону, - повідомив прес-офіцер військової частини А 3215 Юрій Кульпа. – Водій – з величезним досвідом кермування – як цивільного, так і військового. Всі були тверезими.

Про відшкодування збитків за військове авто мова зараз не йде, каже Юрій Кульпа. Звичайно, відшкодовувати їх мала б сторона винуватиці ДТП, однак, військові розуміють ситуацію, щиро співчувають родині загиблих і покладаються на слідчі дії.

  • Час розставить все по місцям, - каже Юрій Кульпа. – Ми більше співчуваємо родині, в якій сталась трагедія, аніж претендуємо на компенсацію. Всі ми люди. Всім важко психологічно, бо загинули молоді жінки. Все сталось за долі секунд. На жаль, водій не мав часу ані на те, щоб зреагувати, навіть зрозуміти ситуації. Зустрічного транспорту не було, інших причин для трагедії, за словами учасників ДТП, - також. Що сталось – з’ясує слідство.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрій Хвіст Рассказов

    Сьогодні там був проїздом,та склавши наслідки з місця пригоди на фото та сам відрізок шляху,складається враження за весь свій незначний безперервний водійський стаж у 15 років(звісно розумію,що з цими припущеннями слідство рахуватись не буде та брати за версію),що Нісан рухався у лівій смузі приблизно з швидкістю у 90-110 та в якийсь момент дівчина водій відволіклась(або стало погано) на дитину яка перебувала на задньому  сидінні та чисто машинально легко потягнула кермо на зустрічну,а саме там дорога робить плавний вигин у праву сторону(на Львів),на швидкості цей маневр відбувається в рази швидше(перелаштування  до місця зіткнення),навіть якщо ГАЗ-66 рухався у правій смузі на низькій швидкості у свому напрямку (на Тернопіль).А пересікти суцільну і подолати(зміщення ліворуч) приблизно 6-7 метрів зустрічної зайняло до 3 секунд.

    Співчуваю.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up