В реанімації померла жінка, яку збив Opel на пішохідному переході у Смиківцях

В реанімації померла жінка, яку збив Opel на пішохідному переході у Смиківцях

62-річна тернополянка, яка потрапила під колеса іномарки на пішохідному переході, померла в реанімаційному відділенні лікарні швидкої допомоги.

 

Нагадаємо, У Смиківцях на пішохідному переході збили жінку. Потерпілу забрала «швидка». Вона була без свідомості. Водій залишався на місці пригоди. За попередніми даними, він тверезий.


- Із політравмою, травмою голови, забоєм живота та закритим переломом гомілки до реанімаційного відділення лікарні бригада екстреної медичної допомоги привезла жінку, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. - Потерпіла – жителька Тернополя, 1955 року народження. Травми вона отримала в результаті дорожньо-транспортної пригоди 7 грудня близько 17:30 у селі Смиківці.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Opel у Тернополі на Automoto.ua.

На місце автопригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, нещастя трапилося на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка. Водій автомобіля Opel збив пішохода. За попередньою інформацією, потерпіла переходила дорогу в межах пішохідного переходу.

Відео дня

- Врятувати життя жінки не вдалося, - кажуть у відділі комунікації. - У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Причину аварії встановить слідство.

Одразу після ДТП правоохоронці говорили, що дана ділянка дороги була освітленою. Проте водії, які проїжджали повз місце ДТП, скинули відео, яке підтверджує, що на дорозі було дуже темно.

Правоохоронці і місцеві мешканці кажуть, що на даній ділянці дороги часто трапляються аварії.

Правоохоронці наголошують бути обережними на дорогах, а особливо в малоосвітлених місцях. Слизька дорога, погіршення погодних умов та відсутність ліхтарів вздовж траси – збільшують ризик стати учасником дорожньо-транспортної пригоди. Винними у аварії можуть бути як водії, так і пішоходи. Тому будьте обережними, не ризикуйте власним життя, перевищуючи швидкість чи поспішаючи перебігти проїжджу частину.

Читайте також Люди кажуть , що на переході у Білій не було освітлення. Через це і збили пішоходів
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • David Starr

    Поки у нас будуть нерегульовані переходи через багато смуг - люди будуть гинути.
  • Безпека

  • Serj Invest

    Для чого ставити фонарі, якщо можно вальнути туда нікому не потрібний екран
  • Пустило

    Темно,світло...Бикувати за рульом не треба,от що.Обережним треба бути.Сам їзджу уже давно,у сутінках і так ні хрена не видно у місті,зустрічні автомобілі сліплять,але якщо пам"ятаєш про пішохідний перехід і слідуєш правилам-небезпеки можна уникнути і не треба розказувати байок.

    Діонісій reply Пустило

    так то воно так, коли дощ, то містом взагалі, як черепаха їду, нічого не побачиш, але що робити, да і пішоходам треба бути трохи обачнішими,

    але, якби пішоходні переходи булиб освітленими, зебра знаки світловідбивні , таких трагедій булоб менше, авто можна відремонтувати, а життя не повернеш.

    Пустило reply Діонісій

    Якби...на язиці росли гриби,то й до лісу не тре ходити.

    Діонісій reply Пустило

    двоє людей загинуло за чотири дні в схожих ситуаціях, а ти кажеш гриби..

    Пустило reply Діонісій

    То всьо було би дуже добре,якби:і переходи освітлені,і зебра чітка і світловідбивна і знаки,що світяться,але ж того нема,тому я і говорю,що треба бути вдвічі обережнішим,що так трудно зрозуміти?

    Цьвєк reply Діонісій

    Думати важко,але ж треба,чоловік говорить правильно, про обережність,з обох сторін,в основному зі сторони водіїв,бо саме вони  являються  вбивцями,хоч не завжди  по своїй вині.Двоє людей загинуло,а ти -якби,якби...

    Маша Пасимок reply Пустило

    Який ти розумний...

    Маша Пасимок reply Маша Пасимок

    Це мою тьотю машина збила ....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up