Проїзд на теплоходах  подорожчав

Проїзд на теплоходах  подорожчав

Курсуватимуть теплоходи Тернопільським ставом з Великодня, 16 квітня. Проїзд для дорослого до Дальнього пляжу і назад вартуватиме 25 грн, для дітей від  6-ти до 12-ти років - 10 грн.  

Рішення про підвищення тарифу на проїзд теплоходом прийняли на засіданні виконкому 12 квітня.

Повний рейс від причалу до Дальнього пляжу для дорослях становитиме 25 грн, піврейсу - 15 грн. Для дітей віком від 6-ти до 12-ти років - 10 грн, половина рейсу - 5 грн. Для дітей молодших 6-ти років проїзд безкоштовний.

- Наші теплоходи вже старі, а чим старіша техніка, тим вона збитковіша, - каже начальник управління транспорту та зв'язку Ігор Мединський. - Доводиться постійно оплачувати ремонт, дороговартісні запчастини. До того ж, подорожчало  дизельне пальне.

Відео дня

До речі, цьогоріч міська рада виділила майже 700 тис. грн на капітальний ремонт теплохода "Герой Танцоров".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Анонім

    Кому то диряве корито потрібно . Скоро взагалі перестануть люди їздити з їхніми цінами . Я наприклад не збираюсь їздити на цьому кориті ,котре в любий момент може затонути .

    Oleg B. reply Анонім

    З їхніми цінами? Ти був в інших містах, де є водойми і навігація, маєш хоть елементарне поняття в цьому? Та в Києві, Одесі чи Вінниці за таку прогулянку сотку відвалиш щонайменше. Та таких цін на прогулянки немає ніде в Україні, а дизпаливо справді подорожчало, і двигуни жерущі (інакші не поставиш, бо то не човник тобі, а 30-50-тонні плавзасоби).
    А чого тонути має то? Та любе судно може затонути, від нещасних випадків не застрахований ніхто і ніде, але наші теплоходи нічим не відрізняються від інших, не дивлячись на їх солідний вік.

    Анонім reply Oleg B.

    Ще один знаток корит знайшовся .Не рівняй інші міста з Тернополем .Тут зовсім інші зарплати ,пенсії і так далі . Ще раз кажу мені всі ці водні транспорти якось пох...... Я на них не збираюсь кататися . Хай роблять хоч 1 млн гривнів за квиток  . Всі ці підняття цін не вряують ситуацію із цим тернопільським коритом оскільки буде як з Колумбусом ,котрі також бавилися з підняттям цін ,і отримали ,що частина клієнтів просто відключилося від їхніх послуг . Так само і тут будуть повітря возити.

    знаток reply Анонім

    Тебе ніхто і не просить, зате інші люди будуть. Водна справа це така штука, де у всіх містах однакові витрати і тарифи. Соляри єднаково жре, тому не треба тут про зарплати і пенсії.
  • Олег Кубіцький

    а на пароплавах!?

    Oleg B. reply Олег Кубіцький

    Почитай в чому різниця між теплоходом і пароплавом (а також між катером і теплоходом).
    В нас саме ТЕПЛОХОДИ.

    Олег Кубіцький reply Oleg B.

    Різниця така, що !теплохід" - це русизм,а "пароплав"- українське слово!

    Oleg B. reply Олег Кубіцький

    Ні, не знаю як ти до такого додумався (або чому так думав), але такого абсурду не чув ще. Це просто абсолютно зовсім два різних типи плавзасобів. Пароплав (рос. - "пароход") - це парова машина.
    Теплохід (рос. - "теплоход") - працює на ДВЗ.
    Погугли хоч і поцікався, не позорься, якщо не знаєш і ніц не шариш в тому. Два абсолютно різні терміни між собою ніяк не зв'язані.
  • Олег Кубіцький

    МОТОРНІ ПЛАВЗАСОБИ РУЙНУЮТЬ ЕКОСИСТЕМУ ВОДОЙМИ!

    Oleg B. reply Олег Кубіцький

    ні краплинки, в нашому випадку тільки допомагають їй, бо рухають воду, яка іноді застоюється. А коли біля берегів проходять, взагалі поглиблюють дно, розмішуючи та відтолкуючи мул і зарослі.

    Олег Кубіцький reply Oleg B.

    Гвинт вбиває планктон, котрий харчується синьо-зеленими водоростями, паливо отруює воду, вібрація вбиває усе навколо , особливо мальок вихлопні гази отруюютьусе навколо, вбивають усе живе!
    У жодному цивілізованому місті світу на внутрішніх водоймахне дозволяється користуватися механічними плавзасобами!

    Oleg B. reply Олег Кубіцький

    Повний абсурд, дозволяється всюди на таких водоймах, це звичайнісіньке водосховище - прогулянки звична справа. Паливо/мастило у воду не потрапляє, вихлопні гази теж, все давно переобладнано. Все живе і так давно вбите зниженням рівня води в літній період, а на більшій глибині гвинт теплохода просто не дістає.
  • Петро Білецький

    А коли той ЛЬОДОКОЛ запускають в плавання ???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:30 Чи буде 2024-ий рік більш мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up