П’яна водійка Nissan отримала чотири протоколи. Відповідатиме й за матюки в бік патрульних

П’яна водійка Nissan отримала чотири протоколи. Відповідатиме й за матюки в бік патрульних
  • За тиждень до ДТП на Замковій водійка Наталя вже врізалась на Злуки в припарковане авто і з місця події втекла. Її невдовзі розшукали.
  • За п’яну їзду і за скоєння ДТП рішення прийматиме суд. За лайку, їзду без документів і пошкодження майна – патрульні.  

Чотири протоколи і одну постанову отримала водійка Nissan Наталія Зоткіна, яка 6 серпня знесла паркан на вул. Замковій. Та за кілька днів буквально стала зіркою інтернету та соцмереж.

Нагадаємо, Біля готелю "Тернопіль" мажорка на Nissan знесла огорожу. Авто розтрощило частину металевої огорожі і опинилося на пішохідній частині. З відео, яке поширюють у соцмережах тернополяни, помітно, що вона була не зовсім твереза. Жінка нецензурно висловлювалася на адресу патрульних та відмовилася пройти огляд на стан сп'яніння у медзакладі. 

Відео дня

- 6 серпня, близько 22.00 на вулиці Замковій водій Nissan Juke, не впоравшись з керуванням, здійснила наїзд на турнікетне огородження. Свідки події одразу викликали патрульних, - повідомила речник управління патрульної поліції в області Оксана Смільська.

Це центральна вулиця міста і тут в будь-яку пору доби доволі людно. Винуватиця аварії була добряче напідпитку, вживала лайливі слова та поводилася неадекватно. Пройти освідування на стан алкогольного сп’яніння вона категорично відмовилася.

За тиждень до ДТП на Замковій – ще одна ДТП

Як стало нам відомо, 8 серпня, скандальна водійка забрала авто з арештмайданчика. Ще на неї чекають щонайменше два суди. Водійка відповідатиме і за скоєння ДТП, і за п’яну їзду. За «хуліганку» - мати в бік патрульних та агресивну поведінку і за те, що їздила без всіх належних документів заплатить штраф. Як і за те, що пошкодила громадське майно.

  • Ремонтують огорожу після п’яної зайки, - написав 8 серпня в одній з груп на Фейсбук тернополянин Ігор Качмарський.

Користувачі соцмереж упізнали в жінці Наталію Зоткіну, екс-дружину депутата міськради Володимира Бліхаря.

Як вдалось дізнатись «20 хвилин» від власних джерел, за тиждень до ДТП на Замковій пані Наталія вже стала учасницею ще однієї ДТП. Цю інформацію невдовзі підтвердили в управлінні патрульної поліції.

  • 30 липня водійка Nissan скоїла ДТП на просп. Злуки – в’їхала в припаркований «Фольксваген» і з місця події втекла, - підтвердили у патрульній поліції. -  Невдовзі її розшукали і склали протоколи за вчинення ДТП – за ст. 124 КУпАП. Санкція передбачає 340 грн штрафу та позбавлення права керування до 1 року. І склали протокол за ст. 122–4 - за з’їзд з місця події. Санкція - штраф 255 грн або громадські роботи 30-40 год. Або адмінарешт до 15 діб.

Протоколи та постанови Наталії Зоткіної за скооєне 6 серпня ДТП:  

  • Постанова за ст. 126 КУпАП - не було усіх належних документів. Штраф 425 грн.

  • Протокол за ст. 130 КУпАП - керування напідпитку. Штраф 10 200 та позбавлення права керування строком на 1 рік. Рішення приймає суд.
  • Протокол ст. 173 КУпАП – дрібне хуліганство. Штраф від 51 до 119 грн або громадські роботи 40-60 год. Або виправні роботи до 2 місяців з відрахуванням 20% заробітку. Або адмінарешт до 15 діб.
  • Протокол за ст. 124 КУпАП – за скоєння ДТП. Штраф 340 грн або позбавлення права керування від 6 до 12 місяців. Рішення приймає суд.  
  • Протокол за ст. 139 КУпАП – пошкодження автодоріг, вулиць, споруд. Штраф 340 грн або громадські роботи 30-40 год.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • тойво

    всі пишуть тут такі гнівні коментарі..А ви думали буде все по чесному?

    Не в цій країні..



    таким  і дальше можна хамити і наражати на небезпеку інших.і за це буде найбільше то мінімальний штраф.
  • Галина Чирська

    чому ст. 173 КУпАП? це не дрібне хуліганство тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян це Стаття 189-1 КК. Образа працівника правоохоронного органу і відповідно зовсім інше покарання, карається позбавленням волі на строк до двох років або виправними роботами на той же строк, або штрафом у розмірі від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/DTP/pyana-vodiyka-nissan-otrimala-chotiri-protokoli-i-postanovu-vidpovidat-10711934.html

    Іра reply Галина Чирська

    То ж екс дружина депутата, вона вже виявляється була "твереза", завтра поліцейський скаже, що перший її образив і немає до неї жодних притензій, ще і вибачиться перед нею
  • Суддя

    Шановний Овчарук та наша "нова" поліція ви створили прицидент, де можна відмовитись "продуватись", а принести довідку на другий день. Це просто жах, і суддя бере такі довідки до уваги ! Жах ! У нас діти, які гуляють по трутуарах, ви то розумієте? Чи ви тільки бачите бабло і більше нічого ?
  • Olga Goncharenko

    За пошкодження майна 340грн? Та на той паркан спишуть пару тисяч з бюджету, а з неї 340? Смішно, за наші податки буржуї трощать місто

    Іра reply Olga Goncharenko

    Уже відомо, що водійка була "твереза" (принесла довідку на другий день), а чого вона має бути гіршою від Овчарука?!! Тепер напевно суддя ще присудить виплатити водійці кошти для ремонту автомобіля, оскільки той забор було встановлено з порушенням гостів. Оце цирк, який може бути лише в Тернополі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up