П'яний водій переконував патрульних, що він - пасажир

П'яний водій переконував патрульних, що він - пасажир

Авто Chevrolet Lacetti, який порушило правила дорожнього руху, патрульні помітили на вулиці Танцорова вночі, 12 січня, близько 23.30.

 

 

Інспектори наказали водію зупинитися. Чоловік вирішив обманути інспекторів та пересів на заднє пасажирське місце. Під час розмови з чоловіками-пасажирами, усі троє повідомили, що автомобілем не керували.

Водій-порушник поводився зухвало, відповідав інспекторам некоректно, відмовився пред’явити водійське посвідчення та відповідні документи на автомобіль. Натомість показав патрульним протерміноване посвідчення адвоката.

Інспектори доставили 31-річного чоловіка до Тернопільського відділу поліції . Стосовно водія склади адміністративні матеріали за статтями130 (Керування в стані сп’яніння), 173 (Дрібне хуліганство), 126 (Керування без документів) КУпАП, повідомляє патрульна поліція Тернополя.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Ваня

    Заламали руки за те що вказав на помилку в протоколі. Пане Струк то були ви чи хтось із ваших підлеглих вибачте за слово недоучок ...
  • Надкерничний Тарас

    поліцаї дибіли
  • Гетьман

     Де на відео видно що пітушок втік? Ясно щов салоні. На кого записане корито? Ви  думаєте що це так,насрав і в кущі??? Якщо непамятають хто з них їхавза кермом,то штрафанути усіх.

    Володимир reply Гетьман



    Якщо мусорок не бачить нікого за кермом - він чекає, поки не зявиться водій!

    Корито може бути записане на будь-кого - яке це взагалі має значення, воно могло бути куплене по дорученню, або без нього.

    вчи норми законів!

    Lordan Julia reply Володимир

    Піар т.з. поліції просто зашкалює. Але зі статті ясно зрозуміло,що доказів вини особи на яку складено матеріали немає. Про рішення суду догадайтеся самі)). Можна на емоціях  бризкати слиною скільки завгодно. Але як казав П. Буаст "Закон суворий, але це закон."Тобто, якщо когось притягувати по факту, то це працівників поліції.

    Гетьман reply Володимир

    Володя,ти  якого хера за кермо бухим сідаєш? Ти,напився бурачанки то сиди в хаті,або спи під плотом.  

    Олег reply Гетьман

    де докази, що з чотирьох людей саме він був за кермом...

  • Громадський активіст

    показали лише напевне часинку відео. Ту яка їм вигідна. І написали те що вигідно. "водій пересів"....

    Які ж ми хороші!!!!! Справедливі!!!!

    Чому не поцікавились у інших пасажирів, може хтось із них їхав.

    Фальсифікатори гім**і!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up