Ремонт доріг у Тернополі триває: де та що вже зробили (АДРЕСИ)

Ремонт доріг у Тернополі триває: де та що вже зробили (АДРЕСИ)

У різних мікрорайонах Тернополя тривають локальні поточні ремонти дорожнього покриття.

На вул. Андрея Шептицького дорожники проводять влаштування тротуару на підходах до автомобільного моста через р. Серет. Разом з тим, на завершальному етапі ремонтні роботи на вул. Квітовій – там влаштовують дорожні знаки.

Цими днями працівники підрядної організації розпочали й поточні ремонти у селах Тернопільської громади. Зокрема, триває влаштування узбіччя щебеново-піщаною сумішшю на вул. Ровиська у с. Чернихів і на вул. Вигінській у с. Кобзарівка.

Найближчими днями у Тернополі заплановано виконати влаштування острівців безпеки на пішохідних переходах та центрального фартуха кільцевої транспортної розв’язки в районі вулиць Івана Мазепи, Дружби та Руської (Дамба Тернопільського ставу). Наразі плановий ремонт там завершують працівники КП «Тернопільводоканал», після чого розпочнуться дорожні роботи.

Відео дня

Окрім того, цього тижня заплановано провести локальний ремонт дорожнього покриття у Тернополі на вулицях: Івана Мазепи, 15 Квітня (від онкологічного диспансеру до заводу «Оріон»), Микулинецька (поблизу «цукрового заводу»).

  • Нагадаємо, під час воєнного стану в Україні, відповідно до урядових постанов, заборонено проводити капітальні ремонти чи будівництва за рахунок місцевих, обласних чи державних бюджетів. Тому у місті лише ремонтують дорожнє покриття.
     
  • З 8 серпня до 19 вересня на вул. Галицькій (від перехрестя вулиць Миколи Лисенка-Галицька до перехрестя вулиць Галицька-Збаразька) буде перекрито рух транспорту

Читайте також: Увага! Галицька перекрита до 19 вересня. Схема об'їзду 

У Тернополі оновили в’їзний знак у місто зі сторони вулиці Бережанської (ФОТО)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up