Шляховики оновили дорогу у Острівській громаді

Шляховики оновили дорогу у Острівській громаді

Автошлях місцевого значення Березовиця-Буцнів став набагато комфортнішим для проїзду завдяки співпраці громади і дорожників.

Днями на об’єкті завершили ремонт. Служба автомобільних доріг та Острівська селищна рада порівну профінансували цілий комплекс робіт. Результатом партнерства шляховиків та громади стали оновлені 2,250 кілометри автошляху.

Підрядними організаціями було проведено:

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Богдан в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

1)фрезерування покриття проїзної частини;

Відео дня

2) облаштування вирівнюю чого шару асфальтобетону під асфальтоукладальник (влаштовано 1700 тонн матеріалу);

3) відновлено земляне полотно (вирівняно узбіччя та кювети);

4) влаштування верхнього шару дорожнього покриття.

«Оскільки державний бюджет є обмеженим, оплатити ремонт усіх доріг місцевого значення зараз неможливо. Ми визначаємо найбільш пріоритетні напрямки і співпрацюємо з тими громадами, які готові співфінансувати ремонт доріг. Останній зреалізований на партнерських умовах проект – ремонт 2, 5 кілометри дороги у Острові,» – коментує начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up