Скоро 40 днів з дня смерті Миколи Брегіна, якого збив міліціонер

Скоро 40 днів з дня смерті Миколи Брегіна, якого збив міліціонер
Розслідування обставин аварії, в якій загинув 8 липня 19-річний житель села Стриївка Збаразького району, ще триває. Рідні Миколи Брегіна сподіваються, що винного у його смерті таки покарають.

Підозрюваний у смерті хлопця правоохоронець перебуває у Чортківському слідчому ізоляторі, повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, трагедія набула резонансу серед громади. 10 липня рідні хлопця, односельці та активісти пікетували обласну міліцію та прокуратуру, вимагаючи об'єктивного розслідування кримінального провадження. 11 липня прокуратура області звернулася до суду з клопотанням про обрання екс-працівнику Збаразького райвідділу міліції запобіжного заходу у виді взяття під варту. Підозрюваного затримали в ізолятор тимчасового утримання. Проте одночасно суд визначив йому розмір застави у сумі 35 000 гривень. Прокуратура, не погоджуючись із зазначеним рішенням суду в частині обрання застави, подала апеляційну скаргу до апеляційного суду Тернопільської області. Проте застави ніхто так і не сплачував.

З дня смерті Миколи 17 серпня мине 40 днів. Рідні хлопця не мають великої надії, що винного покарають. Вони досі не отримали жодної звістки ні з міліції, ані з прокуратури.

Відео дня

- Нам ніхто нічого не каже. Все помалу затихає та забувається, - каже родич Миколи - Ярослав Радзіх. – Справу спустять на гальмах. Миколу зроблять винним у всьому, а міліціонер відбудеться умовним покаранням. Це не єдина така справа на Україні. На жаль, та влада що була, та і лишилася.  Про людей ніхто не думає…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Чому рідні М.Брегіна впевнені що дільничний міліціонер винний у цьому що сталося? Чому рідні М.Брегіна замовчують той факт, що Микола до цієї трагедії три доби не ночував у дома і в стані алкогольного спяніня неодноразово їздив на мотоциклі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки Від читача 11:32 До уваги внутрішніх переселенців, які оселилися на Тернопільщині, - служба зайнятості створила інформаційний ресурс для ВПО 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята 09:35 Паска, панетоне, коломба: чим відрізняється випічка на Великдень 09:01 Незряча дівчина з Тернополя довірилась молодикові «з інтернету», той обманув її на тисячі гривень 08:01 Чи працюватимуть банки на Великдень та травневі свята: графік 22:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 21:01 Загинув 23-річний воїн з Тернопільщини Павло Мізоцький 20:02 «Халява вічною не буває»: судили посадовця за хабар 500 доларів. За що вимагав і як покарали? 19:03 Скільки коштує м’ясо до Великоднього столу у Тернополі: порівняли ціни у супермаркетах та на ринку photo_camera 18:03 На Гайовій поклали новий асфальт: який вигляд має вулиця після реконструкції photo_camera 17:20 На Кременеччині віддали землю під сміттєпереробний завод, а отримали — борги за оренду в сотні тисяч 16:40 Помічник лісничого з Тернопільщини привласнив з каси 80 тисяч. Що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up