Через сніг, кашу під ногами та на дорогах трапилось чотири ДТП і утворились затори

Через сніг, кашу під ногами та на дорогах трапилось чотири ДТП і утворились затори
  • У центрі Тернополя з проміжком кілька хвилин зранку стались три аварії. На щастя, в усіх постраждав лише транспорт. В Озерній, що на Львівській трасі, одразу зіткнулись три автомобілі.
  • У найближчі дні, за прогнозами синоптиків, дощі змінюватимуться мокрим снігом, а температура повітря коливатиметься до +5. Перші дні лютого стовпчики термометрів піднімуться до +8.

Нічний дрібний сніг злегка встелив землю, але встиг наробити лиха та додати незручності водіям.

Лише у центрі Тернополя з проміжком кількох хвилин стались три ДТП. Водій однієї втік з місця пригоди, зараз його розшукує поліція. В Озерній, що на Львівській трасі, зіткнулись одразу три авто.

У найближчі дні, прогнозують синоптики, дощі змінюватиме мокрий сніг. А в перші дні лютого температура повітря підніметься до +8 градусів.   

Відео дня

- На перехресті вулиць Руської-Паращука не розминулись «Лексус» і «Фольксваген Пасат», - підтвердила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Басалига. - На водія автомобіля «Лексус» склали протокол за ст. 124 КУпАП. Йдеться про порушення правил дорожнього руху, що призвели до ДТП.

На вул. Хмельницького зіткнулись «Ауді» та «Рено Меган». Водії розійшлись за євро протоколом.  

На вул. Качали не розминулись «Хонда» і «Форд», який належить компанії «Добробуд».

- Водій одного з авто залишив місце події, - каже Катерина Басалига. - Склали схему автопригоди. Водія, який, ймовірно, причетний до ДТП, будуть розшукувати.  

В Озерній зіткнулись одразу три авто. «Ніссан» в’їхав в «Шкоду», та врізалась в «Мерседес». На водійку «Ніссану» склали протокол за ст. 124 КУпАП.

Водії водночас повідомляли про затори та ускладнений рух на всіх ділянках, де стались ДТП. А також про те, що транспорт фактично зупинився на вул. Микулинецькій – у напрямку «Рогатки» та з боку «Дружби» в напрямку Центру.

У тернопільських групах, що у Вайбері, водії ділились ситуацією на дорогах області. Зокрема, що на Львівській трасі – «каша» і місцями слизько, а в районі Озерної, де сталась ДТП, ще й затор утворився. На Хмельницький – теж «каша» на дорозі. При виїзді з Тернополя була прочищена лише одна смуга для руху транспорту. А на Кременець зранку дорогу почистили ділянками.

За кілька годин ситуація на дорогах як області, так і в Тернополі внормувалась, а міський голова Сергій Надал запевнив: техніка виїхала, наразі працює, місто від снігу чиститься.

Синоптики тим часом прогнозують посилення швидкості вітру до 15-24 м/с та замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні. Тому – будьте обережними за кермом.

29 січня, за прогнозами синоптиків, весь день у Тернополі буде хмарним. На зміну нічному дощу вранці прийшов сніг. До середини дня він закінчився, а ввечері розпочнеться знову, проте йтиме слабкіше.

 30 січня весь день у Тернополі буде хмарним. Дрібний дощ зі снігом, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора зміниться на дрібний сніг.

Останній день січня у Тернополі буде хмарним. У першій половині дня очікується дрібний дощ зі снігом, який після обіду може посилитися. Ввечері на зміну йому прийде дрібний дощ.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Цьвєк

    Через биків і рагулів.
  • Сергій

    Чому поліцаї не склали акт на неналежний стан доріг? Чому ніхто не відповідає за нашу безпеку на дорозі??? Випав сніг і січні??? Плюсова температура, сніг розтанув, але Надал побачив спец. техніку на дорогах, яка збирала сніг!!! Надал, ти або недобачаєш, або знов забуханий!
  • Петро Беріт

    Люди вже певно назад літню резину встановили, а тут бац - сніг в січні )
  • kotik fun

    Особливо якщо на колесах "всесизонки" привезені з Німеччини made in china.ДИБІЛИ!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up