Світлофор на «смертельному» переході вже працює!

Світлофор на «смертельному» переході вже працює!
  • 14 лютого запрацював ще один - поблизу «Подолян».
  • Завдяки сприянню голови обладміністрації, проблему із блокування рахунків Служби, котра стояли на заваді старту роботи світлофора, вдалося ліквідувати, кажуть дорожники.
  • Повідомляємо про відновлення роботи світлофорного об’єкту в селі Біла на автошляху Р-39 Броди-Тернопіль, котрий теж деякий час не працював у зв’язку з блокуванням рахунків Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, повідомили 14 лютого у прес-службі цієї організації.

Нагадаємо, понад три тижні не працював світлофор на межі Тернополя і с. Біла. Люди оббивали пороги різних інстанцій – марно. Журналісти знайшли відповідального за роботу світлофору, і той обіцяв, що за тиждень все запрацює. Однак, 10 лютого, ми перевіряли, змін не було жодних. Світлофор і далі не працював.

Мешканців футболили, коли вони оббивали пороги. Казначейські рахунки заблоковані через судовий процес із підрядником, пояснювали тоді в Службі автомобільних доріг у Тернопільській області.

Детальніше читайте Чому попри обіцянки третій тиждень не працює світлофор на небезпечній ділянці поблизу Тернополя

Відео дня

- На автошляху Р-41, біля ТРЦ «Подоляни», сьогодні запрацював світлофор, придбаний за кошти Байковецької громади, - повідомили у прес-службі. - Служба автомобільних доріг у Тернопільській області заключила угоду із новою підрядною організацією, котра слідкуватиме за його роботою. Завдяки сприянню голови Тернопільської обласної державної адміністрації, проблему із блокування рахунків Служби, котра стояли на заваді старту роботи світлофора, вдалося ліквідувати.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Коля

    Нема з чого радіти, зробили аби відчепились - це обїзна, траса, машин багато, а їх кожні 40 сек будуть зупиняти щоб раз на 10хв пройшла якась людина, впадлу було кнопку прставити?
  • 777

    Світлофор не допоможе, якщо рагулі кругом. Вангую, скоро там буде ДТП з пішохідом
  • ВолодяУкраїна!!!

    Прекрасно будем як люди !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up