Подарунки коханим на мільйон! Tesla i Porsche: на яких ще автомобілях їздять відомі тернополянки

Подарунки коханим на мільйон! Tesla i Porsche: на яких ще автомобілях їздять відомі тернополянки
  • Червоні троянди — символ кохання співають у відомій пісні, але в кожного кохання символи свої. Хтось виражає його з допомогою подарунків на мільйон.
  • Ми зібрали фото тернополянок з машинами, які вони отримали в подарунок від коханих чоловіків.

Новим автомобілем у своєму профілі в Instagram на днях похвалилась Олена Абакумова, дружина екс-депутата Тернопільської міської ради Володимира Бліхаря. 

— ВАЙ-ВАЙ-ВАЙ!!! Да не ВАЙ, а Y (уай). Тест драйв? Пы.Сы.: говорил, что не романтик, а какой бантик, — написала жінка біля відео новенького авто.

Відео дня

Згодом в історіях на своїй сторінці жінка показала і марку авто "Тesla Y" 2019-го року випуску. Поставляти її почали лише з 2020-го. 

Вартість такого авто від 47 до 65 тисяч доларів. 

Після того, як тернопільські ЗМІ розповіли про цінний подарунок, жінка відповіла їм у своїх розповідях. На відео був і чоловік.

— Любимый, тебя еще не украли? У тернопільських новинах написали, що ти просто так подарував дружині машину, — знімаючи розповідь, сказала жінка. 

— Отако, бачиш? Вкрадуть? — запитав у відповідь Володимир.

— Та стопудово вкрадуть після таких новин. А ти ще й фрукти додому привіз. Просто золото, золото... 

У Володимира та Олени четверо спільних дітей. І разом з тим жінка встигає вести власний блог у Instagram. Там у неї 278 тисяч читачів. 

Хто ще похвалився подарунками від чоловіків?

Фото із новеньким автомобілем, який подарував дружині, нещодавно опублікував ресторатор та син відомого політика та колишнього мера Тернополя Петро Заставний.

Про те, що машину дружині придбав він, розповів у описі фото. Дружина Петра Аліна Френдій, блогерка та підприємниця, отримала новенький Porche Cayenne Coupe. 

На популярних сайтах з продажу автомобілів, ця машина вартує від 100 до 250 тисяч доларів, у залежності від року та комплектації.

До слова, пів року тому в подружжя народився син. Можливо подарунок був саме з цього приводу.

Автомобіль марки Nisan за донечку отримала кілька років тому співачка Ірина Новомлинськоа-Фелик. Про це ми розповідали у матеріалі в 2017-му році, який можна переглянути за посиланням тут

— Це було ніби свято, я відчувала себе королевою, — розповідала тоді вона. — Мій коханий зробив мені подарунок, про який я давно мріяла, — автомобіль. 

Як відомо, зараз Ірина живе у Києві. І на її сторінці є фото у іншому авто. Бор старе, нагадаємо, згодом спалили.

May be an image of 1 особа та smiling

"За сина  автомобіль"

Про любов до автомобілів розповідає і дружина коміка та ведучого Віктора Гевка Наталія. У неї автомобіль марки Hyundai .

—  Як я вперше сіла за кермо, і це була любов з першого кілометра. У 17 років мені видали права після навчання в автошколі. Для чого мені це було? Не розуміла, так треба, хоч була впевнена що водієм я не стану. Пройшло дуже багато років, і ось мій перший автомобіль, подарований чоловіком за синочка. Так, це той подарунок, про який я навіть мріяти не могла. Зараз настільки люблю водити, що не уявляю життя без машини. Швидкість — це моє. Головне — вчасно зупинитись, — написала Наталія Гевко. 

Мають Porsche та Peugeot

Світлини із дорогим авто в мережі публікує сімейна лікарка Віолета Шамбель.

У неї — Porsche Cayenne-S. Орієнтовна вартість нової стартує від 120 тисяч доларів.

 — Моя «радість» збільшила розміри. Ми дуже швидко звикли одна до одної. Залишається лише оминати ямки, — написала під фото власниця авто.

Працює пані Віолета сімейною лікаркою у центрі первинної екстрено-медичної допомоги Тернополя. 

Червоний кабріолет марки Peugeot має депутатка Тернопільської міської ради Ольга Шахін. Щоправда, на її фото не видно моделі авто.

Є у неї і фото за кермом автомобіля Maserati 

Про те, якими автівками керують відомі тернопільські чоловіки, читайте згодом. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (106)
  • Люба Паскевич

    Вже хоч би не показували і не вихвалялися перед людьми,бідні і нещасні волонтери!
  • Dinja Fox

    Куплені як завжди на гроші обкраденого народу чиновниками, депутатами і іншим злочинним бидлом. На гроші  із невиплачених зарплат, прихованих податків, а такод за корупційні дії. Знаємо таких "успішних" людців.

    Pavel Orestovich reply Dinja Fox

    Dinja Fox 1000%
  • Іван Тлумацький

    Вам що перший раз люди мало коментарів написали?)))))))

    Іван Петрович Медин reply Іван Тлумацький

    Іван Тлумацький Так, заголовки — їхне фсьо :) Мені вистачає на укр.неті розділу Тернопіль і тільки від заголовків пів дня регочу 😂

    Іван Тлумацький reply Іван Тлумацький

    Іван Петрович Медин я їх гавнопису і не відкриваю!!! Весь сюжет ясно з заголовка)))

    Іван Петрович Медин reply Іван Тлумацький

    Іван Тлумацький Напевно, але їм важлива кількість відвідувань статті на сайті. А на думки коментаторів вони не зважають.
  • Чубик Николай

    на крадені гроші довго не проживеш
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up