Тернополянин за донечку подарував дружині автомобіль Nissan Juke

Тернополянин за донечку подарував дружині автомобіль Nissan Juke
Виписка із пологового будинку – чи не найочікуваніший момент для кожної сім’ї. Адже маленьке янголятко, що тільки-но з’явилося на світ, нарешті поїде додому.

Кожна жінка, напевне, мріє отримати в цей день особливий подарунок від коханого. І більшість із чоловіків з усіх сил намагаються порадувати прекрасних дружин, завдяки яким з’явилося на світ маленьке чудо.

Справжньою казкою стала виписка з пологового будинку для іншої матусі Ірини Новомлинської-Фелик. Вона на днях народила донечку.

-         Це було ніби свято, я відчувала себе королевою, - наголошує вона. – Мій коханий зробив мені подарунок, про який я давно мріяла, - автомобіль.

Відео дня
> Як дізналися журналісти «20 хвилин» марка авто - Nissan Juke. Комфортний автомобіль білого кольору  для молодої мами – справжня розкіш. Адже тепер вона разом із донечкою за необхідності зможе вільно курсувати містом, уникаючи переповненого громадського транспорту. Ірина дуже щаслива, що на неї чекав такий сюрприз. Втім, каже, найбільше радіє тому, що добре минули пологи, що її постійно підтримував коханий чоловік, і що в них народилася здорова та чарівна донечка.

Інший тернополянин Віталій Пришнівський – тато чотиримісячної донечки Надійки. Він дуже піклується про свою маленьку принцесу, каже, що дівчинка – татова доця.  Чоловік з посмішкою на обличчі згадує той день, коли він забирав кохану дружину Марію з пологового будинку.

-         Я дуже сильно нервувався, - зізнається він. – Хоча відвідував і Марійку, і Надійку кожного дня, поки вони були в пологовому, все одно відчував якийсь внутрішній страх. Хотів, аби все було добре. Години очікування під пологовим будинком були для мене ніби вічністю, я думав, що так і не дочекаюся своїх найдорожчих у світі людей – дружину та донечку.

{photo_gallery id=2922|}

Щоб якось порадувати дружину «теплим» прийомом чоловік звернувся за допомогою до знайомої. Разом вони зробили вітальний плакат та прикрасили авто, на якому Віталій поїхав за рідними до пологового будинку.

-         На машині написали: «Їду за донечкою», - продовжує Віталій. – На капоті приклеїли квіточки, а на дзеркала прикріпили повітряні кульки. Оскільки дружина любить м’які іграшки, я вирішив подарувати їй великого білого ведмежатка.  Ну, і звичайно, купив букет квітів. Можливо, хтось готує кращі сюрпризи. Я не вмію говорити гучних слів на публіці. Проте в середині душі я завжди буду їй безмежно вдячний за те, що вона подарувала мені донечку.

До приходу дружини додому, Віталій також подбав про речі для маляти. Він вибрав ліжко та постіль для донечки. А також купив усі необхідні засоби догляду за немовлям.

-         Нашу спільну кімнату я вирішив прикрасити повітряними кульками, - продовжує він. – Хоча це, може, і примітивно. Однак дуже хотілося, аби дружина, зайшовши до спальні, відчувала якусь урочистість, святковість. Сподіваюся, що мені вдалося створити відповідний настрій.

Гарно «зустріти» дружину з дитиною – це тільки початок для того, хто став на шлях батьківства. Адже допомога та постійне піклування про всіх членів сім’ї – ці показники свідчать про щирі почуття поваги та любові. Віталій Пришнівський переконує, що допомагає коханій, як може. Вільний час він завжди проводить з донечкою, аби дружина трохи відпочила.

 

Наталія БУРЛАКУ

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (32)
  • Anonymous

    Це взагалі смішна стаття. Я знаю багато людей які дарували дійсно хороші автівки,і жодний з них це взагалі в пресу не виставляв))))))Для них це булоб не красиво тай думаю що вони про це навіть не замислювались. Виходить ці люди люблять до себе просто привертати увагу)))))))
  • Anonymous

    Ну для чого дiвчинi стiльки мити кiсточки? Народила красуню донечку, чоловiк зробив подарунок. Яка рiзниця чи то машина, чи букет квiтiв, чи щось iнше - головне що вона щаслива. PS: I кому яке дiло скiльки коштуэ таке щастя!!!!!!
  • Anonymous

    До чого тут заздрість . Наприклад мене це не є..... ні грамма бо не в грошах і понтах щастя .
  • Anonymous

    пав
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:30 Кого мобілізують та що буде з ухилянтами за новим законом, який сьогодні підписав Президент 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільска модель, студентка ЗНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up