Тест для пішоходів. Чи знаєте ви свої права і обов'язки?

Тест для пішоходів. Чи знаєте ви свої права і обов'язки?
  • Осінь - неспокійна пора для дорожнього руху.
  • "20 хвилин" вирішили зробити тест для пішоходів, щоб кожен зміг перевірити, чи знає правила дорожнього руху.

Восени розпочнуться заняття в різних навчальних закладах, люди повернуться з відпусток у великі міста, з'їдуться студенти. Приріст учасників дорожнього руху гостро відчується не лише на проїжджій частині, але і на пішохідних переходах. Кожен пішохід в будь-який момент може стати автомобілістом і навпаки.

Редакція "20 хвилин" підготувала для вас тест на знання правил дорожнього руху для пішоходів.

Так, так, вони також повинні їх знати і беззаперечно дотримуватися!
Отож, поїхали!  

Відео дня
 

У тесті ми використали питання, які трапляються при здачі іспиту для отримання посвідчення водія.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • David Starr

    Пішоходи бувають шустрі та мертві, чи покалічені. Але то як нема розуму, то статтею з інтернету не допоможеш.
  • терен

    А НАЙГОЛОВНІШОГО в тому тесті НЕМА! Пішохід ЗОБОВ`ЯЗАНИЙ пересвідчитись в безпеці переходу для себе і для інших учасників руху. Це перше і найголовніше, про що має думати пішохід, коли стає учасником руху!
    Колись дуже добре вчили  - подивись вправо, потім вліво, а тоді починай переходити. І це просте правило рятувало життя і здоров`я і пішоходів і водіїв. Сьогодні можна почути - а чого я маю дивитись, нехай водій дивиться! В результаті тисячі і тисячі смертей та каліцтв пішоходів.

    Anonymous reply терен

    Прошу вибачення, напутав! Спочатку вліво, а потім вправо! В нас ж правосторонній рух... Але дивись в будь-якому випадку треба! На секунду хоч зупинитись, оглянутись, оцінити ситуацію, пересвідчитись в У ВЛАСНІЙ безпеці, а лише після цього переходити. Повірте, то не так складно, але шанси залишитись цілим і неушкодженим зростають в рази!

    Дон Карлеон reply терен

    Так добре колись вчили це просте правило, що Ви все запам'ятали,  але навпаки. Хіба що Ви у Великобританії вчили...

    Anonymous reply Дон Карлеон

    Перепрошую!, Я дійсно напутав! Вліво-вправо! Думаю одне, пишу друге... Старію, пілять...

    Anonymous reply Дон Карлеон

    Думати перед тим, як писати, не пробував?

    ігор reply Anonymous

    Якщо немає що сказати то краще мовчати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up