Трасу Львів-Тернопіль завершать до кінця року. Хоча коштів досі немає

Трасу Львів-Тернопіль завершать до кінця року. Хоча коштів досі немає

Підрядник виконує всі роботи за власні обігові кошти й запевняє, що до зими на трасі буде «квітка». І сподівається лише на добру погоду. В дощі, запевняють, ніхто асфальт не кластиме, аби лишень швидше закінчити

Тернопільська область витягнула карт-бланш щодо автодороги Львів-Тернопіль.

Про це заявив начальник Служби автодоріг в Тернопільській області Богдан Юлик.  

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Богдан в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

  • Станом на 2 жовтня є дві постанови Кабміну – на 132 і 170 млн грн. За ці кошти вже цього року буде повністю відремонтована автодорога Львів-Тернопіль, - запевнив начальник Служби автодоріг в області Богдан Юлик. – Коштів поки що на рахунках ще немає. Але підрядною організацією «Техто-Буд-Центр» активно виконуються роботи.

На трасі Львів-Тернопіль вже завершуються роботи. І обсяг виконаного вже потягнув на 116 млн грн. До 1 листопада, припускає пан Юлик, об’єкт буде завершено.

Відео дня

Що дороблять за будь-якої погоди незавершені ділянки на трасі Львів-Тернопіль, переконують і генпідрядники – ТОВ «Техно-Буд-Центр».

  • До кінця цього року ділянка на трасі Львів-Тернопіль буде завершена, - запевнив директор ТОВ «Техно-Буд-Центр» Олег Чернецький. – Є деякі виробничі проблеми, в т.ч і з доставкою матеріалів. Залізниця «дає збої». Плани корегуємо, але об’єкт здамо.  

На частині траси Львів-Тернопіль роботи розпочаті лише у серпні місяці. Постанова Кабміну (про виділення коштів - прим. авт.) підписана, а в вересні ще кошти не надходили, каже Богдан Юлик.

  • Ми готувались до того, що все буде профінансовано, - каже Богдан Юлик. – Всі мають розуміти: в даному випадку підрядна організація працює за власні обігові кошти. І ми вирішуємо все з підрядниками: будуть кошти цього року, чи ні – щоб люди могли їздити нормальною дорогою.

Основна мета підприємства – це якість, каже Олег Чернецький. Тому, як дозволять погодні мови, роботи до кінця року виконають. Звичайно, запевнив підрядник, ніхто не йтиме на порушення і не виконуватиме роботи, які не відповідатимуть нормативам, лишень заради того, аби поставити «галочку».

Наразі до ремонту дороги Львів-Тернопіль долучені ще дві підрядні організації, які приступають до допомоги «Техно-Буд-Центру».

  • Ми є замовником, - каже Богдан Юлик. – І ставимо собі ціль до першого листопада завершити цей об’єкт.

Коментар

Ігор ВАСИЛІВ, голова тернопільського осередку ВО «Автомайдан»:

  • Я відверто кажу про це дорожникам – львів’яни на ділянці, котру ремонтували, вже нанесли розмітку. А нас ремонт не завершено. Я не знаю, чи це пов’язане з грошима і Кабміном, але одразу попереджаю, в т.ч. і підрядні організації: не встигаєте виконати – не потрібно «нарізати» багато ділянок. На Львівській об’їзній інша підрядна організація «нарізала» кілька км - воно все стоїть. І водії нарікають, що ріжуть колеса. «Нарізали» кілометр – зробили його. Не розумію, навіщо готувати 10 км і не ремонтувати довший час.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Пустило

    "В жизни всегда есть место подвигу". Писав Максим Горький-великий совєцький письменник.Тільки за проклятих совітів то не був подвиг,то була звичайна робота,яку ніхто особо не виділяв-ходили собі люди на роботу:хто дороги будував,хто дитсадки,школи,заводи.А нині- пустили гарячу воду-подвиг,побудували кавалок дороги-також подвиг.ХХ1 століття на дворі.А шо -люди мают знати своїх героїв.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up