Трьох хлопців на дорозі збив священик. Сам зізнався, що перед тим пив

Трьох хлопців на дорозі збив священик. Сам зізнався, що перед тим пив
  • Травмовані діти у лікарні. У них поламані ноги, ребра і побиті голови.
  • Аварія сталась за метр-два до повороту, де хлопці зійшли б з дороги.

ДТП з трьома потерпілими сталась 8 липня близько 00.10 в с. Нападівка Лановецького району.

  • Водій автомобіля «Форд-Транзит», рухаючись дорогою з центру с. Нападівка у напрямку м. Ланівці, не впорався з керуванням і збив трьох пішоходів, - повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Богдан Шуляр. -  Хлопці рухались у попутному з авто напрямку, зустрічною смугою.

ДТП сталась буквально за метр-два від повороту, де травмовані хлопці мали б зійти з дороги і повернути у вуличку, де проживає один з них.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Богдан у Тернополі на Automoto.ua.

У 15-річного Павла медики виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану потилиці, закритий перелом лівої гомілки. У 16-річного Ігоря теж травми голови, струс і перелом гомілки. 17-річний Алік має аналогічні травми, але ще й лікуватиме перелом двох ребер.

Відео дня

Як повідомили редакцію читачі, свідки ДТП, - водієм іномарки виявився місцевий священик. У поліції підтвердили цю інформацію. Чи був отець напідпитку, принаймні про це стверджують очевидці події, - у поліції офіційно поки що не повідомляють. Кажуть, результати експертизи будуть найближчим часом. Проте зізнаються: після ДТП отець визнав, що вживав спиртне.

13 липня у поліції підтвердили, що священик був напідпитку. В його крові виявили 2,58 проміле алкоголю. 

  • Він з місця події не тікав, намагався допомогти, - кажуть у поліції. – Там люди позбігались, почали його «шарпати». Врешті потерпілих забрала «швидка». Всі троє травмованих у ДТП зараз перебувають в лікарні - на стаціонарному лікуванні в травматології.

ДТП сталась в межах населеного пункту. Дорога була сухою. Зустрічного транспорту, який міг би засліпити фарами, - не було. Правда, вуличного освітлення траси – також. На дітях, які йшли дорогою, світловідбиваючих елементів теж не було.

  • Порушене кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, - повідомив Богдан Шуляр. – Триває слідство.

Юридична довідка

Кримінальний кодекс України
Стаття 286. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами

1. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, - карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Лина

    Не всі були п'яні)))
  • Ірина

    Забули написати, що всі троє неповнолітніх були вночі на дорозі добряче п'яними!

    PROMETHEUS WORK reply Ірина

    Та взагалі пацанів розстріляти треба! Як можна бухому попу дорогу перебігати!? Тожбатюшка

    Яна Саган reply Ірина

    перепрошую,але лише один хлопець був п*яним, Ігор та Алік вели Павла до дому в тверезому стані. от якщо незнаєте подробиць не пишить такого чуда. спасибі.

    Лина reply Ірина

    Не всі були п'яні))
  • Руслана Смосюк

    Ніхто священика не шарпав. І допомогти потерпілим він не міг через сильне алкогольне сп'яніння. Допомога була необхідна йому.

    Piter Savka reply Руслана Смосюк

    ну та може трошки вина випив, то ж не гріх

    Яна Саган reply Piter Savka

    то навіщо сідати за кермо в трішки не тверезому стані!?

    Piter Savka reply Яна Саган

    На все воля Божа
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up