У фокусі дорожників – маршрут Тернопіль-Броди

У фокусі дорожників – маршрут Тернопіль-Броди

Ремонт дороги за маршрутом Р-39 Тернопіль-Броди виконують поточно, на проблемних ділянках.

Спецтехніка підрядної організації наразі працює на маршруті між селами Ігровиця та Івачів Долішній, розповідають у Службі відновлення та розвитку інфраструктури.

Додають, що на цій ділянці  спершу фрезерують зношений асфальтобетон. На підготовлені відрізки укладають суцільний шар нового покриття та коткують.

Відео дня

– Таким чином вирівнюємо дорожнє покриття, де виникли глибокі вибоїни та просадки. Це ефективний та чи не єдиний спосіб ліквідувати подібні недоліки в межах експлуатаційного утримання, – зазначають у Службі відновлення.

Виконавці нагадують, що у 2020 році ремонт дороги Р-39 від межі з Львівською областю був розпочатий. Навіть встигли завершити основні роботи між селами Підберізці та Ігровиця: укріпили основу дороги, влаштовали 2 шари покриття, тротуари та освітлення у межах населених пунктів тощо. Завершити ремонт цього маршруту у межах Тернопільської області планували в 2022 році. Завадила цьому війна.

До слова, раніше «20 хвилин» розповідали, що біля МакДональдсу у Тернополі протягом 10 днів, з 15 по 25  травня буде ускладнений рух через ремонт дороги.

 

Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up