У громадському транспорті Тернополя посилили контроль оплати за проїзд

У громадському транспорті Тернополя посилили контроль оплати за проїзд
  • У Тернополі здійснюється посилений контроль оплати пасажирами проїзду в громадському транспорті та видачі водіями і кондукторами проїзних квитків.
  • Якщо квитка нема — штраф складає 20-кратний розмір від вартості проїзду.

Так, за період з 2 по 4 травня контролерами перевірено 114 одиниць приватного і комунального громадського транспорту та 436 пасажирів.

За результатами перевірки, 11-ти пасажирам виписано штраф за безквитковий проїзд у 20-кратному розмірі від вартості проїзду, повідомляє пресслужба Тернопільської міської ради.

У міській раді нагадують, що у тролейбусах, автобусах та маршрутних таксі  м. Тернополя діє електронна форма оплати за проїзд – сплатити за проїзд можна безконтактною банківською картою, пристроєм з функцією NFC, «Соціальною картою тернополянина», неперсоніфікованим електронним квитком або разовим проїзним квитком. 

Відео дня

 — Відповідальність за безквитковий проїзд  у громадському транспортні несе пасажир, тому після оплати проїзду обов’язково вимагайте квиток та зберігайте його до завершення поїздки. Також проїзний квиток - це страховий поліс пасажира, — зазначають у міськраді.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (33)
  • Оля Ткачук

    Жоден водій не буде везти в транспорті осіб, які не оплатили проїзд. Якщо дитина забувши проїзний, оплатила за проїзд готівкою? Чи має право контролер штрафувати дітей до 14 років?
  • Оксана Тернопіль

    У Тернополі якась напасть з тими маршрутами ..у Львові троллейбусами користуються безкоштовно ..хто платить хто ні ..кондуторів нема ..тай не хочуть люди іти працювати кондуторами ,воєннний час ,повно біженців ,дітей ,пенсіонерів які ледве виживають ..з кого здирати шкіру ?
  • Коновалець

    Краще би похлопотали як деяких містах(Львів.Київ) і зв"язку з війною поповняють виді гуманітарки комунальний транспорт ,який хоть беушний кращий чим вітчизняні скотовозки.Прибалти  до 20 штук троллейбусів низькопідлогових Škoda 24Tr непоганому стані зняли з експлуатаціїї, для заміни новішими моделями!!!
  • Надія Яремко

    Краще ловіть "тих" що постачають військове спорядження для солдатів на передовій, а воно часом не попадає їм.....А можливо хтось справді не має чим оплати за проїзд!

    Коновалець reply Надія Яремко

    Головне щоб в ході розслідування не вийшли на самих себе)))

keyboard_arrow_up