У Кременці в ДТП потрапив заступник районного прокурора

У Кременці в ДТП потрапив заступник районного прокурора
Обох водіїв госпіталізували. Силовика, який став учасником ДТП, відсторонили від виконання службових обов’язків за займаною посадою, поки триває службове розслідування

Прокуратура  області розслідує ДТП за участю працівника прокуратури.

Слідчий відділ прокуратури області розслідує ДТП, що трапилась  зранку 7 липня 2015 року у Кременці за  участю заступника прокурора Кременецького району. 

  • Встановлено, що  7 липня 2015 року близько 7 год. працівник прокуратури, керуючи власним автомобілем «Пежо» на вул. Дубенська у м. Кременці, допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ» під керуванням жителя  м. Скалата, - повідомили у прес-службі прокуратури області. - Обидва водії з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до  місцевої лікарні.У них відібрано зразки для проведення експертизи на встановлення стану алкогольного спяніння під час керування транспортними засобами.

Дані про матеріальну шкоду встановлюються. 

Відео дня

7 липня  2015 року заступником начальника слідчого відділу прокуратури області внесені відомості  до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК України та розпочато досудове розслідування. 

За цим фактом прокуратурою області розпочато службове розслідування, на час проведення якого заступника прокурора Кременецького району відсторонено від виконання службових обов’язків за займаною посадою. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Данилюк Христина

    Через того де була померла така людина!!!!!

    І тому прокорору нічо як завжди не буде(((

    Вічна пам'ять
  • Taras Matvienko

    Силовики проти лікарів неідуть і любов ця взаємна.Так що не дивуйтесь,якщо заступник прокурора р-ну Ковалик виявиться вдризг тверезим(???).
  • Анонім

    Є інформація з достовірних джерел що прокурор був п'яний як ціп. Питання в наступному чи відмажуть прокурора як завжди? Водій ВАЗа у важкому стані.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up