Дітям із тернопільською реєстрацією, які навчаються у інших місцях, обіцяють безкоштовний проїзд у міських автобусах

Дітям із тернопільською реєстрацією, які навчаються у інших місцях, обіцяють безкоштовний проїзд у міських автобусах
  • Зміни до рішення міськвиконкому "Про право на пільговий проїзд учнів в громадському транспорті" затвердили на засіданні 4 грудня. 
  • Тепер безкоштовно зможуть у автобусах їздити не лише школярі, що навчаються в Тернополі,  а й діти, які тут зареєстровані, але навчаються в інших населених пунктах.

Нагадаємо, Для учнів та студентів, які навчаються у закладах розташованих на території Тернопільської міської територіальної громади, при наявності електронного квитка «Соціальна карта Тернополянина” проїзд  у тролейбусах та комунальних автобусах міста буде безкоштовним у навчальний період.

Для того, щоб скористатись пільговим проїздом, дитина повинна мати "Соціальну карту Тернополянина". 

Зазначимо, оформити "Картку тернополянина" для учнів та студентів можна в Центрі адміністративних послуг, що на вул. Острозького, 6, а також у ТОВ "Системний зв'язок", що на вул Чорновола, 1. Вартість - 65 грн.  

Відео дня

Більше про "Файну картку" - ТУТ.

Відповідно до рішення міськвиконкому, відтепер правом на пільговий проїзд зможуть скористатись і маленькі тернополяни, які навчаються за межами міста. 

- У Тернополі є діти, які зареєстровані та проживають у нашому місті, але навчаються у загальноосвітніх закладах інших населених пунктів, - коментують у прес-службі міської ради. -  Саме тому у рішенні прописано, що такі тернополяни мають право отримати «Учнівську картку тернополянина» та користуватися міським транспортом на тих самих умовах, як і ті діти, що навчаються у тернопільських школах.

Як зазначають у міськраді, від тернополян з цього приводу надходило декілька звернень громадян і уточнюють, що це рішення поширюється лише на дітей шкільного віку.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Oleg Shevchenko

    А коли буде безкоштовний проїзд для пенсіонерів, які постійно проживають в місті тернополі, але не мають тернопільської реєстрації?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up