У Почаєві чоловік жорстоко побив 12-річного хлопця

У Почаєві чоловік жорстоко побив 12-річного хлопця
  • Розлючений батько потерпілого в ДТП підбіг до 12-річного велосипедиста та побив його руками та ногами по голові. 
  • Подробиці інциденту — дивіться на відео.

У соцмережах з’явилося відео, де невідомий чоловік у Почаєві побив велосипедиста. Подія трапилася 15 жовтня близько 14:00. Даний факт працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно із частиною 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження)ККУ.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

У ході досудового розслідування стало відомо, що потерпілий – 12-річний місцевий мешканець, а його кривдник – переселенець з Київщини. Останній з дружиною та трьома дітьми гуляв вулицями Почаєва, коли одного з його дітей збив велосипедист.

Відео дня

12-річний хлопець їхав на двоколіснику і зачепив своїм транспортом 11-річного пішохода. Батько потерпілого підбіг до велосипедиста та завдав йому кілька ударів руками та ногами по голові. Чоловік у скоєному зізнався. Малолітній велосипедист проходить судово-медичну експертизу. Триває досудове розслідування.

Що пишуть у соцмережі

В почаївських групах у соцмережі люди обурені негідним вчинком чоловіка.

Elena Synketru: Що??? 850 грн штрафу за скоєне!!! Це абсурд!!!

Сергій Юрик пише: Хто такий сильний???Приїдь на Схід і покажи свою силу.Хто відпишіть?

Тетяна Березюк-Юрчук: О Господи!!! Що ж це коїться? Серед білого дня чуть не вбили дитину !!!! І ніхто не заступився, окрім цієї сміливої матусі із дитятком!!! Боже,куди ми котимось!!!

Алла Гуцало пише: Боже мій що це?Чия це дитина.За,що так побили дитину?Хто мав на це право?

Тетяна Борчук: Скільки ненависті....Бив так сильно,бо думав,що дитина з Почаєва.А хлопчик приїхав сюди також з мамою.Без сліз не могла дивитися на дитину,коли приймала, хороший,культурний,І мама дуже спокійна.

Тетяна Борчук продовжує: Скотина-то не наш мешканець,дійсно.А дитина ,яка постраждала, хлопчик з Бердянська.Хлопчик їхав з муз,школи вниз.На швидкості впав,сам втратив свідомість, задів іншого хлопчика,а батько так по звірячому побив дитину.Бив в обличчя, ще й так сильно!!!

Тетяна Окаринська: Кажуть, що це був ще не кінець. Що він поліз бити жінку яка захистила дитину і їх забрали в поліцію. Хто знає чим це все закінчилось? Чи поніс він покарання? Чи просто відпустили?

Андрій Янчук зазначає: А ви помітили, скільки людей "це не моя справа"? І тільки дитина зупинила матір, щоб та подивилась ( Виродків потрібно знищувати. Їх потрібно знищувати притягненням до відповідальності. На жаль...маємо відео, де суспільству пофігу на допомогу. Більше ніж впевнений, що свідків немає. Справу закрито. Але якщо так, то, то це все буде стандартом. Бити можна. А чому б ні?

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Чорткові велосипедист травмував дитину, яка каталась на самокаті.

Довідка

Чоловіка можуть покарати штрафом до 850 гривень або громадськими роботами на строк до 200 годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Роман Володимирович

    Повістку в руки і етапом на передиву такого дибілоїда. Він не кращий тих диких  варварів,що напали на нашу Україну.
  • Читач83

    Чого сука сюди приїхав ??? На передову і то бігом куди влада дивиться ???? Чому всі на передовій з заходу України ,  а переселенці чоловіки молоді хлопці сидять в нас ???? Де та влада де справедливість ???? Люди не спускайте це просто так , зверніться до мера Почаїва зверніться до журналістів хай справа набуде розголосу щоб за скоєне покарали нелюда котрий дитину побив
  • Павло Кущак

    У таких випадках наше правосуддя мовчить. А хто компенсує завдану шкоду здоров'ю дитини велосипедиста?

    Таких скотів без суду та слідства стріляти треба.
  • Іра Довга

    Це жах.

    Втікають до нас від війни і б'ють наших дітей.

    Вкотре запитую, чого такі "борзі" не лишилися боронити свій дім, а їдуть сюди шкодити? Нічим не кращі за кацапню

keyboard_arrow_up