У справі загибелі в ДТП 24-річного Андрія Возьного проводять повторні експертизи

У справі загибелі в ДТП 24-річного Андрія Возьного проводять повторні експертизи
  • Експерти вказали, що обидва водії в момент ДТП були тверезими.
  • Родина Андрія знову пережила похорон: пішла засвіти бабуся, яка не змогла змиритись зі смертю онука. Її поховали біля Андрія.

Щодня батьки Андрія Возьного, який у вересні загинув в ДТП поблизу Козови, щойно вийшов з церкви, приходять до сина на цвинтар. Вони провідують його, не в змозі стримати сльози, та розповідають про все, що стається в їхньому житті.

Нещодавно родина знову пережила похорон - поруч з Андрієвою могилою з’явилась ще одна. Бабуся, яка надто любила онука і не змогла пережити його смерть, пішла у засвіти.

Відео дня

Слідство у справі смертельної ДТП триває, повідомив начальник головного управління Нацполіції в області Олександр Богомол. Експертизи показали, що обидва водія в момент аварії були тверезими. Однак, у справі призначили повторні експертизи.  

  • Водій ВАЗу виїхав на зустрічну смугу – таким є висновок експертизи, - повідомив Олександр Богомол. – Родина не погодилась з цим висновком і була призначена повторна експертиза. Проводять її у Львівському науково-дослідному інституті судових експертиз. Родичі мають повний доступ до матеріалів справи, і ми йдемо їм назустріч, аби підтвердити чи спростувати цю інформацію.

Друзі і родичі загиблого Андрія не раз наголошували, що водій джипу, з яким зіткнувся ВАЗ, мав за плечима не одну ДТП і що всі йому зійшли з рук, адже, мовляв, має впливового родича. У поліції спростували цю інформацію. Зокрема, Олександр Богомол запевнив, що такої інформації – про скоєні раніше ДТП водієм джипу - в поліції немає.

Журналістка «20 хвилин» під час однієї експертиз намагалась поцікавитись у водія джипу його версією того, що сталось. Залишала власний номер телефону родичам водія. Однак, минуло кілька місяців, але чоловік з журналісткою чи редакцією так і не зв’язався.

Нагадаємо, аварія трапилась 8 вересня жовтня близько 14.30 на автодорозі поблизу с. Олесино Козівського району: зіткнулись зустрічні автомобілі Toyota Land Cruiser та ВАЗ-2110. У Toyota їхало четверо людей - водій і три пасажири, серед яких - 4-річний хлопчик.  У ВАЗ їхав лише водій. Близько 16.00 стало відомо, що чоловік помер у швидкій дорогою до лікарні. Проживав він у с. Вимислівка Козівського району.
Андрій Возьний тоді щойно вийшов з церкви, де до хресту тримав первістка Яну, доньку свого рідного брата Віталія. Надзвичайно радісна подія – хрестини першої доньки та онучки, закінчилась того дня горем для родини Возьних. Святкування хрестин, на які саме Андрій їхав забирати своїх бабусю й дідуся, відмінили. А ДТП розділило життя сотні близьких людей на «до і після».
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up