У тернопільському тролейбусі травмувалася кондукторка

У тернопільському тролейбусі травмувалася кондукторка

У Тернополі тролейбус екстрено загальмував: постраждала кондукторка.

 

До лікарні з тілесними ушкодженнями середнього ступеня тяжкості госпіталізували 69-річну жительку обласного центру. Травми вона отримала в результаті падіння в тролейбусі. Жінка працює кондукторкою тролейбуса.

Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

— Шостого березня водій електротранспорту марки Škoda 15Tr, виїжджаючи з зупинки на вулиці Київська в напрямку Тарнавського, застосував екстрене гальмування. Кермувальник каже, що зробив так, аби уникнути удару з автівкою, яка проїжджала повз, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

У результаті різкої зупинки кондукторка тролейбуса не втрималася та впала.

Інші пасажири травм не отримали. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Даний факт слідчі внесли в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ. Триває слідство.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що біля Збаразького кільця зіштовхнулися тролейбус та маршрутка. Внаслідок зіткнення троє людей травмувалися і їх госпіталізували до лікарні.

 

Читайте також:

На Тернопільщині 21-річна водійка збила чоловіка та втекла з місця події

На Кременеччині легківка врізалася в трактор

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (28)
  • Читач72

    Саме головне яка в людини сума пенсії, а потім вже радити чи працювати чи не працювати, розмір пенсій потрібно порівнювати з пенсією судді. Бо чомусь дуже суттєві різниці в пенсіях. ПОТРЕБИ У ВСІХ ОДИНАКОВІ А ПЕНСІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДУЖЕ РІЗНЯТЬСЯ.
  • Galina Klimchuk

    То 100%   пора     дома бути
  • Taras

    Неодноразово замічав коли тролейбус чи маршрутка виїзжає з зупинки, а вже після цього дивитися в зеркало заднього виду. Хотя на даній зупинці "карман" і в цьому випадку згідно ПДР тролейбусу мали б надати перевагу.
  • Птах

    Екстерне гальмування теж порушення,треба часом згадувати,що перевозимо людей.Якщо би пошкрабав собі легковик бік,не так страшно.

keyboard_arrow_up