У Тернополі на пішохідному переході автівка збила молоду жінку (ОНОВЛЕНО)

У Тернополі на пішохідному переході автівка збила молоду жінку (ОНОВЛЕНО)

Неуважність на дорозі — одна з причин травматизму, зазначають правоохоронці.

На трасі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, неподалік Бучача, зіткнулися два автомобіля. Аварія трапилася 14 січня близько 22:00, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

За попередніми даними, водій TOYOTA не врахував дорожньої ситуації, не дотримувався безпечної дистанції руху і як результат — врізався в транспортний засіб марки ВАЗ-2106, який їхав попереду.

В результаті удару кермувальника ВАЗу з закритою черепно-мозковою травмою, струсом, забоєм щелепи госпіталізували в травматологічне відділення. У водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.

Відео дня

Ще одну автопригоду зареєстрували правоохоронці того дня в Тернополі.

Під колесами автомобіля MAZDA опинилася жителька Підволочиського району, 1994 року народження. Жінка переходила проїжджу частину на пішохідному переході на Бродівській. В результаті удару в потерпілої струс та перелом пальця руки. Жінку не госпіталізовували.

По обидвох фактах триває перевірка.

Про ДТП на Бродівській сьогодні повідомляє і Центр екстреної медичної допомоги Тернопільщини.

14 січня о 17.54 бригада швидкої виїжджала на вул. Бродівську в Тернополі, де надавала допомогу 26-річній пацієнтці. Жінку на пішохідному переході, біля «шостого» магазину, збило авто «Мазда». Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритим переломом пальця та забоєм лівого стегна пацієнтку, після наданої допомоги, шпиталізовано в університетську лікарню, повідомляє генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Ivan Hud

    Дупу зупинити легше ніж 1.5 тони щаліща в таку погоду будьте уважні.
  • Arina Melnik

    Чому біля 6го магазину забрали світлофори???

    Ivan Hud reply Arina Melnik

    Arina Melnik тому що там коло
  • Сергій Дмитрів

    Пішоходи думають що вони безсмерті

    Сергій Дмитрів reply Сергій Дмитрів

    Бєльська Галина пішоходи тожи несяті

    Бєльська Галина reply Сергій Дмитрів

    Сергій Дмитрів краще подумайте, що думають водії, які купили посвідчення водія, або нетверезі водії. Не відповідайте!
  • Оля Коляденко

    Дуже слизько,потрібно бути обережним і водіям і пішоходам

    Andrey Balkonsky reply Оля Коляденко

    Оля Коляденко та слава богу она ломала в декабре,такая же была погода,вот только гипс сняли спустя месяц,но ещё болит.

    Оля Коляденко reply Оля Коляденко

    Andrey Balkonsky я як водій кажу,мамі якнайшвидшого одужання

    Andrey Balkonsky reply Оля Коляденко

    Оля Коляденко у меня уже мама руку сломала

    Andrey Balkonsky reply Оля Коляденко

    Оля Коляденко да
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up