У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував

У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував

Екстрене гальмування стало причиною травмування жінки в одній з тернопільських маршруток

Про подію повідомляють тернопільські поліцейські.

17 квітня близько 13:45 в автобусі марки МАЗ-206, який курсував за маршрутом «вул.Л. Українки — ТРЦ «Подоляни» тілесні ушкодження отримала місцева жінка. За попередньою інформацією, 73-річна тернополянка сиділа в автобусі й коли транспорт загальмував, не втрималася та впала з крісла.

До неї одразу викликали бригаду швидкої. Пенсіонерку госпіталізували. Водія освідчили. Він був тверезий. Даний факт слідчі внесли в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ.

Відео дня

Ще одну автопригоду з потерпілими зареєстрували працівники поліції в селі Колодіївка. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля BMW X5, рухаючись дорогою Тернопіль - Скалат - Жванець, не впорався з керуванням, допустив з'їзд з проїжджої частини, а після цього злетів у кювет та перекинувся.

У результаті аварії з тілесними ушкодженнями до лікарні госпіталізували пасажирку 1987 року народження. Водія направили на медичний огляд, аби перевірити на стан алкогольного сп'яніння.

Триває слідство.

Нагадаємо, раніше журналісти «20 хвилин» розповідали про те, що у Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку На жінку склали одразу три адмінпротоколи та позбавили права кермування.

Читайте також:

Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили

У Тернополі нетверезий водій маршрутки перевозив пасажирів

У Тернополі за неправильне паркування масово штрафують водіїв: у порушників евакуюють авто

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Natalya Bazaliyska

    Нічого дивного,що люди травмуються в транспорті.Ще не встиг "залізти" в транспорт,а водій шарпає і іде ривками ,добре,якщо встигнеш зловитися за поручні,або хтось злапає тебе.Це про старших людей .Треба звернути увагу на   зупинку  Монастирська на Східному.Дуже високий бордюр,транспорт не підіждає до нього(є деякі водіі чемні).Треба вниз спуститися,а потім "лізти" на сходи в транспорт.Для старшого покоління-катастрофа.Чомусь 1а,11 тролейбус можуть підіхати,а 1 тролейбус ніБажано,щоб керівники звернули увагу на це.Просто,ми не знаємо ,куди звертатися..

keyboard_arrow_up