У Тернополі планують запустити нові автобусні маршрути: куди курсуватимуть

У Тернополі планують запустити нові автобусні маршрути: куди курсуватимуть

Громадський транспорт почне курсувати до новозбудованого мікрорайону "Північний".

29 червня виконавчий комітет розглянув петицію щодо сполучення громадським транспортом район «Північний» з іншими мікрорайонами міста.

Нагадаємо, петиція набрала у встановлений термін понад 300 голосів.

ЖКГ повинне забезпечити облаштування зупинки громадського транспорту та іншої необхідної інфраструктури для проїзду громадського транспорту.

Відео дня

Читайте також: Де у Тернополі купити і поповнити електронні проїзні

  • У новому районі Тернополя "Північний" вже проживає чимала кількість людей, але найближча зупинка на вулиці Тарнавського.
     
  • "Повний благоустрій району можливий буде далеко не в найближчі роки. В зв'язку з цим пропоную змінити маршрут одного або декількох існуючих маршрутів 14, 16, 18, 20 і захоплювати район північних до пожежної частини", йшлось у петиції, яку опублікували у на сайті міськради.

Читайте також: Прилетить ракета — хто відповідатиме за пасажирів? Як у Тернополі водії реагують на роботу під час тривог 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віталій Ігнатюк

    Не потрібно щмінювати наведені вище автобусні маршрути тому, що може комусь там і буде краще добиратися з мікрорайону північний, але у великій більшості багатьм буде не зручно проїжати цей мікрорайон. Пропоную змінити якийсь інший маршрут, бажано комунальний, адже через неактуальнісь приввтний перевізник або пустить мало автобусів на круг або і взагалі не буде ні одного. Тим більше там новий мікрорайом з досить багатими людьми які всі мають машини. Великого попиту у користуванні не буде точно, це я можу з великою впевненістю зазначити. Дякую заувагу, якщо це хтось прочитає.

keyboard_arrow_up