У Тернополі розшукують винуватця аварії на території ТРЦ «Подоляни»

У Тернополі розшукують винуватця аварії на території ТРЦ «Подоляни»

Аварія трапилась 5 червня близько 13-ї години в місті Тернополі, на вулиці Текстильній, біля будинку № 28-Ч, на території ТЦ «Подоляни»

Правоохоронці розшукують водія автомобіля SSANGYONG REXTON, номерний знак 688 AZF, який  наїхав на припаркований автомобіль HYNDAI та поїхав з місця події у невідомому напрямку, повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Поліцейські звертаються з проханням до громадян, які мають будь-які відомості про вищевказану дорожньо-транспортну пригоду або місцезнаходження розшукуваного транспортного засобу, повідомити вказану інформацію на спецлінію 102 чи за номером телефону (067) 62 04 386.

До слова, водія попереднього автомобіля, який розшукувався патрульними поліцейськими за вчинення ДТП, вдалося встановити та притягнути до відповідальності.

Нагадаємо, 7 червня близько 19-ї години в місті Тернополі, на проспекті Степана Бандери, біля будинку № 27 водій наїхав на припаркований автомобіль Renault, після чого поїхав з місця події у невідомому напрямку, йдеться у повідомленні патрульних. Зі слів мешканців будинку, за кермом перебувала жінка. Детальніше про це читайте у статті

Правоохоронці дякують всім небайдужим, хто долучився до пошуків правопорушника.

Читайте також: Збив пенсіонера та втік: розшукують водія, який вчинив ДТП на Живова

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up