Увага! На перетині вулиць Івана Мазепи-Дружби-Чумацька запрацює нова схема дорожнього руху

Увага! На перетині вулиць Івана Мазепи-Дружби-Чумацька запрацює нова схема дорожнього руху

На перехресті вулиць Івана Мазепи-Дружби-Чумацька, де триває організація кругового руху, перевага надаватиметься транспортним засобам, які вже рухаються по колу, «хто на «кільці» – той і головний».

На перетині вулиць Івана Мазепи-Дружби-Чумацька облаштують центральний фартух навколо кільця і два острівці безпеки на пішохідних переходах зі сторони дамби Тернопільського ставу та вул. Івана Мазепи, повідомляє Тернопільська міськрада.

Працівники КП «Тернопільводоканал» провели роботи із заміни водопровідної мережі. Після завершення періоду стабілізації у місцях розкопок і прокладання підземних комунікацій, там буде відновлено дорожнє покриття та влаштовано новий шар асфальтобетону.

Згодом в районі нового кругового перехрестя буде нанесено відповідну розмітку та встановлено нові дорожні знаки.

Відео дня

До слова, такі кругові перехрестя з перевагою руху тих транспортних засобів, хто на «кільці»,  будуть поступово впроваджуватися й на інших перехрестях у Тернополі, зокрема – в районі так званої «Рогатки» та на перетині вулиць Лесі Українки – Слівенська.

Нагадаємо, автомобільний міст на Шептицького ремонтують за американською технологією. Працюють робітники із використанням новітніх сучасних технологій, які активно застосовуються у США, а в Україні їх було використано при будівництві військового аеропорта у Вінниці. Коли відкриють для проїзду, читайте тут.

Читайте також: Увага! Галицька перекрита до 19 вересня. Схема об'їзду

У Тернополі оновили в’їзний знак у місто зі сторони вулиці Бережанської (ФОТО)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (51)
  • David Starr

    Не хочете стояти у заторах - нефіг їздити машиною по місту, користуйтесь громадським транспортом. Усі тянучки і затори у місті створюють приїжджі, місцеві машиною користуються значно рідше.
  • Vitalik Tanchyk

    Давно пора
  • Петро Головатий

    Нехай спершу як проектувати щось, проїдуться там  з7:50-9:00 та 16:00-18:00 потім щось проектують, зранку до школи замість 5 хв ідеш всі пів години!

    Ввечері на Мазепи та сама історія як зранку в центр , а про те як виїхати від Галичини взагалі окрема тема!
  • Василь Бабинець

    Встановити знаки , що є зміни в дорожньому русі.

keyboard_arrow_up