Увага! На Тернопільщині з 9 червня перекриють дорогу (КАРТА)

Увага! На Тернопільщині з 9 червня перекриють дорогу (КАРТА)
  •  Через ремонтні роботи дорогу М-19 у Тернопільській області перекриють.
     
  • На час проведення ремонту буде діяти об'їзд.

9 червня 2020 року у зв'язку із початком поточного ремонту на трасі М-19 Доманове — Ковель — Чернівці — Тереблече, а саме на 334 — 345 км дороги, рух вищевказаною ділянкою дороги буде тимчасово перекрито

Рух транспортних засобів буде здійснюватися автомобільною дорогою Т —20 — 20 (Мишковичі) — Дружба згідно з погодженою схемою.

Про відновлення руху на трасі міжнародного значення М-19 буде повідомлено додатково.

Відео дня

Читайте також: Ремонт Гаївського мосту триває: як зараз йдуть роботи? (ФОТО)

Нагадуємо, змінено схему руху резервного проїзду неподалік Гаївського мосту
Схему організації дорожнього руху проїзду від вул. Довженка до вул. Гайова - змінено через великі затори.
 

Ремонт Гаївського шляхопроводу триває. На час ремонту мосту, який заплановано провести до 1 вересня 2020 року, для водіїв облаштовано тимчасовий проїзд – від вул. Довженка до вул. Гайової.  У зв’язку з тим, що зі сторони вул. Довженка утворюються великі затори, пов’язані з перевагою дорожнього руху при переїзді аркового мосту зі сторони вул. Гайова, прийнято рішення про зміну переваги переїзду мосту.

Відтак, відповідно до погодженої із поліцією Схемою організації дорожнього руху, відтепер перевага надається автомобілям, які здійснюють рух зі сторони вул. Довженка.

Також зазначаємо, на два місяці, з 27 травня до 1 серпня, перекрито рух транспорту на вулиці Ярослава Стецька.  Перекриття вулиці зумовлене необхідністю проведення заміни інженерних мереж та капітального ремонту асфальтобетонного покриття проїжджої частини. Дорога на вул. Стецька  має стратегічне значення через розміщення поруч міської комунальної лікарні швидкої допомоги.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up