В аварії на Микулинецькій постраждали двоє дітей

В аварії на Микулинецькій постраждали двоє дітей

За минулу добу у автопригодах травмувалися троє пішоходів та неповнолітні пасажири.

Три аварії, в яких травмувалися люди, зареєстрували працівники поліції 2 січня на дорогах Тернопільщини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

В аварії постраждали жінка з сином

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася у селищі Почаїв. Там під колеса автомобіля «Мітсубісі», потрапили двоє мешканців Рівненської області. Жінка 1978, року народження та її 22- річний син переходили дорогу в межах пішохідного переходу. Потерпілих госпіталізовано в Кременецьку районну лікарню.

Відео дня

Жінку збили на нерегульованій «зебрі»

Ще одна аварія на пішохідному переході трапилася в Тернополі.  Працівники поліції попередньо встановили, що потерпіла, тернополянка 1967 року народження, потрапила під колеса автікви «Нісан Ліф». Жінка переходила дорогу по нерегульованій . Медики надали їй необхідну допомогу.

Двоє дітей і водій потрапили в лікарню

Не розминулися дві автівки на вулиці Микулинецька. Маневр розвороту завершився для водія «Рено Трафік» зіткненням з автомобілем «БМВ».  З легкими травмами до дитячої обласної лікарні потрапили двоє неповнолітніх пасажирів буса 2005 та 2008 років народження і кермувальник німецької іномарки.

По всіх автопригодах тривають перевірки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що нещодавно у Бережанах 11-річний хлопець потрапив під колеса легківки. Юнак на пішохідному переході раптово вибіг на проїжджу частину та вдарився у бік іномарки. Його госпіталізували до медзакладу.

Довідка

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up