Біля "Текстильника" на пішохідному збили жінку. До "шостого" затор

Біля "Текстильника" на пішохідному збили жінку. До "шостого" затор
  • Про аварію біля зупинки громадського транспорту "Текстильник", яка трапилася вранці 9 грудня, редакцію повідомили читачі. 
  • Внаслідок аварії з кільця на Злуки до кільця біля "шостого" утворився затор. 

- На Злуки серйозна аварія. Там на пішохідному переході збили жінку. Здається вона була з дитиною. Зараз затори, - розповіла тернополянка Наталія близько 08.30 год.

На місці подій близько 09.10 журналістка "20 хвилин" побачила лише поліцейських, які оформлювали ДТП та автівку, яка, за словами очевидців здійснила наїзд на людину. 

Відео дня

 

 

- В аварії постраждалі жінка 1976 року народження, - прокоментували патрульні. - Водій автомобіля Ford 1968 року народження не помітив пішоходів.

Про стан жінки ми дізнаємось згодом. За попередньою інформацією, у неї незначні тілесні ушкодження. Її забрала шкидка. Зараз очікуємо коментар від медиків. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (37)
  • Lyuba Sosnova

    Водії мають дотримуватися правил тут немає бути добросовісні  недобросовісні і пішоходи повинні бути уважні коли переходити дорогу але у нас більша вина водіїв

    Теодор Мармонтов reply Lyuba Sosnova

    Lyuba Sosnova а трупів більше серед пішоходів.
  • Roma Cherneta

    Я багато ходжу пішки по місту, пішохідні переходи це " мої друзі" ( дуже часто користуюсь ними). Є добросовісні водії які пригальмовують перед переходом, а є такі що пішохода і правил для нього не існує!!((((

    Теодор Мармонтов reply Roma Cherneta

    Рома Чернета дебілів хвататає з обох сторін. Я взяв собі за правило ходити в яскравих речах. І, реально почали пропускати скорше ніж сірого і не замітного. А в тих же європах пішоход зобовязані носити світлоповертаючі браслети і штрафуються за переход без них в темну пору.
  • Толік Федорчук

    Водій зрозуміє мене
  • Толік Федорчук

    А скільки випадків коли пішоход сам «вилітає « на дорогу (а ше може бути в навушнках чи в телефоні)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up