Водій таксі ледь не збив маму з дитячим візочком на пішохідному переході на Руській (ВІДЕО)

Водій таксі ледь не збив маму з дитячим візочком на пішохідному переході на Руській (ВІДЕО)

Патрульні притягнули до відповідальності водія, який ледь не здійснив наїзд на жінку з дитячим візочком. 23-річний водій визнав свою провину та швидко прибув до поліції.

Інцидент трапився 7-го липня у Тернополі на вулиці Руській. До правоохоронців звернулася громадянка, яка повідомила про водія служби таксі, що на великій швидкості рухався вулицею Руською та ледь не здійснив наїзд на маму з дитячим візочком, яка переходила через дорогу в межах пішохідного переходу. Громадянка надала відеозапис, на якому зафіксоване зазначене правопорушення.

Інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП оперативно перевірили надану інформацію, з'ясували особу водія та запросили останнього до управління патрульної поліції для складання відповідних адміністративних матеріалів.

23-річний водій визнав свою провину та швидко прибув до поліції. Інспектори склали на чоловіка протокол за ч. 4 ст. 122 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило створення аварійної обстановки) КУпАП, вилучили посвідчення водія та винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП. Надалі, рішення про притягненння водія до адміністративної відповідальності прийматиме суд.

Відео дня

Наголошуємо, за порушення правил дорожнього руху, що спричинило створення аварійної обстановки, а саме: примусило інших учасників дорожнього руху різко змінити швидкість, напрямок руху або вжити інших заходів щодо забезпечення особистої безпеки або безпеки інших громадян, передбачено накладення штрафу в розмірі 680 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 6 місяців до 1 року.

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Тарас

    Цікаво
    Ця кур*ця не глянувши по сторонах і не переконавшись в безпечності штовхнула візок з дитиною на проїзну частину дороги, краще б задом заходила на пішохідний
    Її притягнуть до відповідальності за безвідповідальне виконання батьківських обов'язків і створення загрози життю дитини?

    Andrew reply Тарас

    Обидва молодці. Але на цій ділянці не варто так ганяти. З іншої сторони люди вже почали переходити дорогу і водій мав вже давно стояти а не намагатись проскочити по правилам ПДР.
  • Богдан Ярома

    Звичайно, водієві потрібно бути максимально уважним при переїзді пішохідної доріжки. Це так. Але тільки поспостерігайте, як люди беспечно, а часом нагло знущаються над водіями при перетині вулиці . Пішоходи частенько забувають, що вони також несуть відповідальність за своє життя.
  • Сусід

    Прокладка між рулем і сидінням малолітня напевне (до 30), таких більша половина... Рагулі, хулі. Воно тупеньке думає, що машина це танк. Зібє не дай Бог пішохода на смерть чи покалічить - буде вішатись, топитись і різати вени потім. Перший раз чи що.
    Останнім часом складається , в місті, таке враження, що раніше росли всі в сімях, а зараз як на вулиці всіх знайшли. ніякого почуття самозбереження, ніякої поваги до оточуючих і до себе...

    Andrew reply Сусід

    Напевно часто бачиш прокладок за рульом деу таксішок.
  • Володя Шевчук

    В нас взагалі пішоходи бачучи зебру,йдуть не спиняючись,не пересвідчившись в безпечному переході,люди зрозумійте,не чекаючи пару секунд Вам може вартувати травми...

    Andrew reply Володя Шевчук

    А по іншому не пропустять якщо на зебру хоч частково не вилізеш. Стою так по 3-4 хвилини і бики проїжджають нагло і ніхто не пропустить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up