Водії розкритикували вимкнений біля Шостого магазину світлофор

Водії розкритикували вимкнений біля Шостого магазину світлофор
  • "Як на мене, це дуже кепська річ", – ось що думає частина тернополян про «миготливий жовтий» біля Шостого магазину.
  • У поліції пояснили, що вимкнули світлофор, аби «розвантажити» нове кільце по той бік тунелю. І нагадали, що є пріоритетом в разі вимкнення світлофорів.

 

  • Цікаво, скільки ще мине часу, щоб у Тернопільській міськраді зрозуміли, що експерименти з одночасним відключенням світлофору на розв'язці біля "Шостого магазину" та перекриттям провулку Галицький нічого, окрім нецензурщини, у водіїв не продукують! – тернополянин Олександр Говда розкритикував на власній сторінці у «Фейсбук вимкнення світлофорів після облаштування експериментального кільця на вул. Крушельницької.  

Нарікань на вимкнений біля магазину світлофор чимало – як від водіїв, так і з боку пішоходів. Останні стверджують, що на цій ділянці надто інтенсивний рух. І небезпечним стає перехід чималого відрізку дороги – водії не завжди пропускають.

У водіїв свої претензії, мовляв, транспорту дуже багато, особливо в години пік, пішоходи ходять по одному, створюючи затори. Раніше бодай трохи рятував світлофор. І навіть коли він працював – біля «Старого млина» були чималі черги з автівок. Зараз він мигає жовтим, а водіям доводиться витрачати ще більше часу, аби переїхати ділянку.

- Що думають тернопільські водії про постійно миготливий жовтий на усіх світлофорах біля Шостого магазину? Як на мене - це дуже кепська річ, - висловився на власній сторінці у Фейсбук тернополянин Тарас Коковський. - Натомість кільце з іншого боку, що наразі тимчасове, може бути помічним.

Відео дня

Коментар

Катерина БАСАЛИГА, речник управління патрульної поліції в області:

  • Коли світлофори вимкнені, усі учасники дорожнього руху мають керуватись дорожніми знаками, у разі їх відсутності – дорожньою розміткою. Якщо на місці є регулювальник, потрібно виконувати вказівки регулювальника, незалежно від того, на що вказують дорожні знаки.

Світлофор вимкнули для того, аби «розвантажити» нове кільце на перехресті вул. Крушельницької-Хмельницького. На щастя, відколи його облаштували, ДТП не було. Жертв, на щастя, також. Якщо кільце, яке облаштували, не дасть своїх результатів, його приберуть, а світлофори по той бік тунелю, увімкнуть.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • водій

    Катерина БАСАЛИГА симпатична ;)

    Ігор reply водій

    Згідний, це єдиний позитивний факт, бо що світлофор включений, що виключений, що є нове кільце, що його немає, ця розвязка повна жопа.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up