"Ягуар", на якому їздив президент США, протестував трасу Львів-Тернопіль

"Ягуар", на якому їздив президент США, протестував трасу Львів-Тернопіль

Оновлену дорогу Тернопіль-Львів випробував на 45-річному "Ягуарі" тернопільський бізнесмен Тарас Демкура.  На нещодавно відремонтованій львівській частині траси машина їхала "як по маслу", зате тернопільська ділянка досі в плачевному стані.

- Цей "Ягуар" їздить вже 45 років, ми за ним дуже доглядаємо, тому мені було цікаво як він "переживе" поїздку славнозвісною дорогою Львів-Тернопіль, - розповідає Тарас Демкура. - Дорогою з Золочева до Львова, яку недавно відремонтували, я задоволений - ретро авто їхало "як по маслу". Зате їхати на  "Ягуарі" з низькою посадкою на тернопільській частині траси по ямах було не так вже й легко. На скільки мені відомо, кошти виділили на всю трасу, проте тернополяни в якості дороги поступаються львів’янам. Це дорога державного значення, то про яких туристів може бути мова, якщо тернопільську ділянку почнуть ремонтувати в кращому випадку в кінці літа?

 

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ВИС в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

До Львова Тараса Демкуру запросив відомий скульптор Олег Пінчук на відкриття його виставки, під час якої тернополянин передав дві роботи митця музею Метрополита Андрея Шептицького. Саме цей "Ягуар", на думку Пінчука, гідно підкреслив його колекцію.

Відео дня

Нагадаємо, бізнесмен та меценат Тарас Демкура відкрив у Тернополі перший в Західній Україні музей ексклюзивних ретро-автомобілів. В колекції є "Ягуар", який колись належав президенту США Річарду Ніксону.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Jörg Harnack

    Львівська область професійно відремонтувала вулицю. Тернопіль відремонтував кілька маленьких вибоїв. Чи гроші вже вкрали у Тернополі?

    Кактус reply Jörg Harnack

    тернопіль як завжди атлічілся, правда в гіршу сторону
  • Igor Ber

    То є ЖОПА не європа!!!
  • Правда

    Хіба Пан Демкура не був жодного разу за кордоном і не їздив по автобані? Автобан це як мінміум по 2 полоси в кожному напрямку, які розділені бар'єром. Можливо тому Пан Демкура називає дорогу Львів-Тернопіль по своєму - "автобаМ" , адже з Тернополя до Золочева з ходової авто тільки чуєш бам-бам-бам :-)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up