Як зараз виглядає нова дворівнева транспортна розв'язка у Тернополі та що ще залишилось зробити (ФОТО)

Як зараз виглядає нова дворівнева транспортна розв'язка у Тернополі та що ще залишилось зробити (ФОТО)
  • У Тернополі поблизу Гаївського шляхопроводу тривають активні ремонтні роботи з влаштування нової сучасної дворівневої транспортної розв’язки, яка наразі є унікальною в Західній Україні.
     
  • Як вона виглядає тащо залишилось зробити дорожникам

Частиною найдовшого автомобільного шляху в Україні М-30 «Дороги Єдності» є нова дворівнева транспортна розв’язка, що збудована у Тернополі в районі Гаївського шляхопроводу. 

Гаївське перехрестя є одним із найважливіших інвестиційних та інфраструктурних проєктів не лише для нашого міста, а й для всієї Західної України.

Відео дня

«Завдяки зведенню нової дворівневої транспортної розв’язки та ремонту об’їзної дороги зменшиться навантаження та потік транспорту на дорогах, що ведуть з центральної частини Тернополя до вул. Гайової, з автовокзалу та інших вулиць. А оскільки М-30 – це ще й автомобільний шлях міжнародного значення, близько 70% транспорту проїжджає по ньому транзитом. Тому проєкт з реконструкції дороги був надзвичайно важливим та масштабним, а обсяг виконаних робіт – колосальний», - наголосив міський голова.

Які роботи ще тривають

Додамо, на даний час в районі Гаївської транспортної розв’язки завершується влаштування ліній зовнішнього освітлення, ремонт тротуарів, заміна дорожніх знаків та нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, а на автошляху М-30, що проходить в обхід м. Тернополя, цими днями розпочали тестове випробування нової системи зовнішнього освітлення.

 

 

 

Читайте також: Чи витримає 100 років? Коли відкриють Гаївський шляхопровід і що тут уже реально зробили? (ФОТО)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Vitek Vitek

    Європейський рівень!
  • Nadiia Vovk

    Найкраще ходіть ПІШКОМ...і не буде цього срачу ...у коментарях...
  • Міша Шмигельський

    Прочитав коменти і зрозумів: під цим постом зібралися "дуже талановиті люди, життєві досягнення котрих...
  • Міша Шмигельський

    Сьогодні їхав там і порівнював:
    до/після...
    Респект!

keyboard_arrow_up