Загибла в аварії Ольга з дня на день чекала на народження першого онучатка

Загибла в аварії Ольга з дня на день чекала на народження першого онучатка
  • Аварія в передмісті Тернополя: одна загибла і вже семеро травмованих. Загиблу планують поховати 13 грудня у Глибочку, де вона проживала останні 30 років.
  • 23-річний водій легківки, як і його 29-річний сусід-пасажир, - у реанімаціях двох лікарень. Там ще одна пасажирка автобуса, яка сиділа поруч з Ольгою Кривою.
  • Ця аварія стала 90-ою зі смертельними наслідками від початку року на Тернопільщині.

Під колесами автобуса загинула 54-річна Ольга Крива. Жінці залишалось кілька хвилин до рідного дому.

Семеро постраждалих, які отримали різні травми, і одна жінка – загинула. Такі наслідки аварії, яка трапилась вчора, 11 грудня, дорогою до Глибочка.

Нагадаємо, Між селами Чистилів та Великий Глибочок не розминулися автомобіль Dacia Logan та  рейсовий автобус, який курсував за маршрутом Тернопіль-Чистилів. За попередньою інформацією, причина зіткнення - виїзд на смугу зустрічного руху. 

Відео дня

У момент удару в громадському транспорті перебувало близько десяти пасажирів. У результаті удару жінка, яка сиділа поруч з водієм, вилетіла через переднє скло, а після цього потрапила під переднє колесо автобуса. Її врятувати не вдалося. 

У ДТП загинула 54-річна Ольга Крива. Жінка проживала у Великому Глибочку, що в передмісті Тернополя. Вона їхала додому. Хвилин за 5 могла б вже бути на місці. Але не судилося...

А автобусі були всі пасажири з Глибочка

У жінки було чимало планів і приємних клопотів. Адже з дня на день син з невісткою мали б подарувати їй перше онучатко.

- Ольга Крива народилась не у нашому селі, але вже близько 30 років тут у невістках, - розповіла староста Великого Глибочка Надія Зарівна. – Гарна сім’я, чоловік, син. Не так давно він одружився.

Близько 10 років Ольга працювала в Італії, кілька років тому повернулась із заробітків.

- Нам повідомили, що тіло мали привезти додому 12 грудня в першій половині дня, - каже Надія Зарівна. – Скоріш за все, сьогодні ввечері буде панахида, а завтра її поховають. Поки що ні дзвони у Церкві не били, ні ми не маємо чіткої інформації.

В автобусі, поїздка якої стала фатальною для Ольги, їхали всі мешканці Глибочка. Серед сімох травмованих – п’ятеро саме пасажири автобуса. Чотирьом надали допомогу і відпустили додому. 58-річна Ярослава, яка сиділа разом з Ольгою біля водія, - у тяжкому стані у лікарні. У жінки серйозні травми хребта і ребер. У селі кажуть, жінку мали оперувати.

Водій, кажуть люди, - не винен

Коли на місце ДТП приїхав чоловік загиблої Ольги і перший шок та біль минув, він одразу видав: "Богдан тут точно не винен".

Богдан – це водій автобуса, який потрапив у ДТП. Сам він зі Збаражчини, але відколи існує цей рейс, відтоді він - кермувальник. Років 15, не менше. Його вже майже як односельця знали всі, адже користувались маршрутом зазвичай тільки місцеві. Усі знайомі один з одним, вітались і з паном Богданом. А той завжди знаходив для людей добре слово чи підбадьорював жартами. Але, стверджують мешканці Глибочка, завжди й був максимально уважним на дорозі.

Одному з місцевих мешканців наклали шви і відпустили. Його дружина травмувала ногу. Щойно люди зайшли до автобуса – чоловік сказав до жінки, мовляв, пересядь назад. Це фактично і врятувало їх від дуже серйозних травм. Що було б, якби залишились на місцях, які при вході зайняла жінка, і подумати бояться.

Вагітна жінка щойно стала на облік

Того дня вагітна із Глибочка саме стала на облік у лікарні Тернополя. Разом з чоловіком повертались автобусом додому. Вони, на щастя, фізично не постраждали. Жінка каже – не пам’ятає нічого. Усе відбулось за секунди: удар шаленої сили і страшенний грюкіт. Далі шок і все – як у тумані. Коли чоловік виводив її з автобусу, просив на дивитись навкруги. Аби ще більше не зашкодити майбутній матері.

23-річний водій Dacia Logan - у реанімації лікарні швидкої допомоги. 29-річний пасажир легківки – теж у реанімації Університетської лікарні. Молоді люди – сусіди, живуть через кілька хат один від одного у Кутківцях. Про стан водія дізнатись не вдалось, а от стан пасажира легківки, на щастя, покращився. 

- Вчора  (11 грудня - прим. авт) хворого прооперували. Його стан здоров'я покращився і розцінюється як середньої важкості. Хворого готують до переведення з реанімації у профільне відділення, - повідомив лікар-анестезіолог Університетської лікарні Степан Водарський. 

Очевидці та потерпілі пригадують, як після удару водій фури розповідав, що бачив легківку буквально перед зіткненням. Мовляв, ці хлопці його обігнали. То було враження, ніби вони їхали, а фура стояла, з такою швидкістю летіла легківка.

Ця аварія стала 90-ою зі смертельними наслідками від початку року на Тернопільщині.

Редакція висловлює щирі співчуття родині та односельцям загиблої Ольги Кривої. Вічна їй пам'ять...

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Roman Kiptuk

    Так як у нас їздять без поворотів і обганяють де заманеться і на суцільній прямі і на двойні  то ніякий ремінь безпеки не допоможе !!! Камери і великі штрафи не по 250 гривень а по 2500 гривень за най менше порушення  тоді буде кожен
    думати як йому їздити !!! Якось так !!!😠😠😠
  • Roman Kiptuk

    При чому тут автобус то те бидло з таксі винувате виїхав на зустрічку !!!!
  • Нік

    То що автобуси то металолом на колесах і хто тільки видав їм дозвола на перевезення і яким стадартам той брухт відповідає !
  • Зоряна Гевко

    Якщо булав прищеплена паском безпеки такого б не сталося.12 років їзджу на роботу і завжди прищеплююся.Якщо спинить поліція 200 євро штрафу.Заробиш за день 120,200 заплатиш штраф,то краще дома сидіти.Але потрібно за ради безпеки.

    Зоряна Гевко reply Зоряна Гевко

    Ірина Квасниця-Кошулинська А ви,що працюєте шофером в Базарі..

    Зоряна Гевко reply Зоряна Гевко

    Irina Sergio Я живу в теперішньому часі.І наголошую на те ,що невинна людина загинула.В нас час високих технологій,безпека людей в першу чергу.То ті пазіки потрібно міняти

    Ірина Квасниця-Кошулинська reply Зоряна Гевко

    Зоряна Гевко Далекобійники їздять 9годин,а два рази в тиждень можуть брати 10 годину.А в Пазіках немає ремнів безпеки з заводу,навіть для шофера.Ви щось пробуєте доказати те,що не можете.

    Irina Sergio reply Зоряна Гевко

    Саша Краузе веду до того що дівчина загубилася в часі.....

    Зоряна Гевко reply Зоряна Гевко

    Oleh Revutskyi приїть і переконайся,і не обзивай людей,я тобі нічого поганого не зробила,що ти мені хамиш.Жах і ще чоловік.Ненависті такої я,ще небачила.Через таких безвідповідальних і гинуть ні в чому не винні люди.

    Зоряна Гевко reply Зоряна Гевко

    Oleh Revutskyi чого ви мене обзиваєте не розумію,що написала правду. Невиховене.

    Саша Краузе reply Зоряна Гевко

    Irina Sergio це навіть не українські, це мацкальські автобуси

    Oleh Revutskyi reply Зоряна Гевко

    Зоряна Гевко ти просто дура ...тай все

    Marichka Chernets' reply Зоряна Гевко

    Зоряна Гевко в нас люди самі про себе не дбають, більшість не пристібається у власному авто. Те що є в Європі, не працює в нас. Тут навіть рівняти нема до чого.

    Nataliya Wolyanska reply Зоряна Гевко

    Halyna Hauk при чому тут Америка?

    Зоряна Гевко reply Зоряна Гевко

    Oleh Revutskyi я брехні ніколи не пишу.

    Зоряна Гевко reply Зоряна Гевко

    Oleh Revutskyi Я в ПАЗІ не їзджу.

    Зоряна Гевко reply Зоряна Гевко

    Halyna Hauk в Іспанії є.Сьогодні сфотографую.По місту не має.Європа більш за безпеку дбає,як Америка.Медицина безплатна.Дальнобійники більше 8 год працювати не можуть.Переїхав 5 хв.штраф 3 тис.євро.
    .

    Halyna Hauk reply Зоряна Гевко

    Я в Америці і в автобусах жодних пасків безпеки нема і не передбачено.

    Oleh Revutskyi reply Зоряна Гевко

    Зоряна Гевко ти їздила і ПАЗі? Не пиши х..ні!!

    Yuriy Hrytsyshyn reply Зоряна Гевко

    Зоряна Гевко вона не сиділа, а взагалі стояла.. З самого переду... Тому і вилитіла від удару через лобове шкло...
    Страшна смерть, шкода жінки...

    Irina Sergio reply Зоряна Гевко

    Зоряна Гевко ви не забувайте що то Українські автобуси..... Коли там були ремні безпеки?

    Света Седун reply Зоряна Гевко

    Хіба, то, автобуси???, - справжні катафалки!!! Царство Небесне жінці...

    Зоряна Гевко reply Зоряна Гевко

    Я автобусом їзджу на роботу.В автобусі повинні бути ремні безпеки.Так по техніці безпеки.Автобуси ,які їздять по місту не мають,бо швидкість мала.

    Зоряна Гевко reply Зоряна Гевко

    Оля Жаровська-Галян я говорю за автобус

    Marichka Chernets' reply Зоряна Гевко

    Зоряна Гевко а хіба вона не в автобусі їхала? Там є паски?

    Оля Жаровська-Галян reply Зоряна Гевко

    Зоряна Гевко вона в автобусі їхала
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up