Для бережанських школярів рятувальники провели насичений «Урок безпеки»

Для бережанських школярів рятувальники провели насичений «Урок безпеки»

Цікаве практичне заняття для дітей організували, аби детальніше ознайомити їх з професією рятувальника та зробити їхнє майбутнє безпечнішим.

«Урок безпеки», проведений у пожежній частині – це знання, які закарбуються у пам'яті кожного школяра!» – повідомляють на сторінці Тернопільського районного управління ГУ ДСНС України.

Відео дня

Фахівці відділу запобігання надзвичайним ситуаціям районного управління пожежно-рятувальної служби Тернопільщини спільно з рятувальниками другого державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Тернопільській області і головним спеціалістом «Безпечного освітнього простору» Бережанської громади влаштували безпековий захід для учнів 5-6 класів Бережанського ліцею №1, школи у Куропатниках та Бережанського ліцею Тернопільської обласної ради.

Під час заходу школярі та члени руху дружин юних рятувальників – пожежних, мали змогу оглянути приміщення пожежної частини, спеціальне обладнання і техніку, приміряти бойовий одяг та спорядження та самим на мить стати вогнеборцями і «ліквідувати пожежу».

Учням розповіли про найчастіші причини виникнення пожеж у житловому секторі, як запобігти та діяти у випадку виникнення пожежі. Окремо фахівці відділу запобігання надзвичайним ситуаціям районного управління поспілкувалися з дітьми на тему пожежної безпеки в навколишньому середовищі та у побуті, наголосили щодо ризиків, пов'язаних з вибухонебезпечними предметами.

 

Читайте також:

У Тернополі відкрили оновлений соціально-спортивний центр для дітей

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Sergey Nabokov

    Це звісно добре, от тільки навіщо їм це потрібно в період, коли вони більшу частину навчання проводять на дистанційках та карантинах? Наші діти і так нічого не навчаться. Вже краще їх одразу відправляти на навчання в Польщу. Я вам навіть можу порекомендувати чудовий сервіс, через який ви це можете зробити https://slavic-center.com.ua/uk/

  • Aleksandr Deineka

    І на х.. воно їм? Краще вчили б математику історію літературу.
  • Поліна Дайнега

    Молодці 👌🏻💪🏻

keyboard_arrow_up