Партнер рубрики Події

У Тернополі відкрили оновлений соціально-спортивний центр для дітей

У Тернополі відкрили оновлений соціально-спортивний центр для дітей

У Тернополі на вул. Руській в оновленому приміщенні відкрили соціально-спортивну школу для дітей з внутрішньо переміщених сімей, дітей захисників та загиблих військовослужбовців.

Тут діти мають тут можливість навчатись, займатись з психологами, займатися спортом.

Про це повідомили в Тернопільській міській раді.

У рамках відкриття нового, просторого навчального центру провідні психологи Головного управління національної поліції та благодійного фонду «Голоси дітей» провели заняття зі стресостійкості з дітьми та дорослими. Юним тернополянам також вручили подарунки від партнерів.

Відео дня

Довідка
Центр у Тернополі з’явився за підтримки громадської організації «Епіцентр дітям», що представляє в Україні соціально-спортивну школу Фонду «Реал Мадрид». Соціально-спортивна школа фонду «Реал Мадрид» розпочала свою діяльність в 2018 році в Тернополі на базі загальноосвітніх шкіл  «Школа-правовий ліцей» №2, школи №10, школи №28. Окрім Тернополя, школи фонду працюють у Києві, Ірпені та на Хмельниччині. У них навчаються діти з соціально незахищених категорій населення: діти-напівсироти, діти з малозабезпечених сімей, з груп ризику, внутрішньопереміщених сімей, діти військовослужбовців тощо.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, які програми підтримки для дітей з внутрішньо переміщених сімей, дітей захисників та загиблих військовослужбовців. є у Тернополі.

 

Читайте також:

У Тернополі прийняли програми підтримки родин та дітей Героїв

У Тернополі працює спеціаліст з комунікації з родинами захисників, які потрапили в полон чи зникли безвісти

Учнів з Тернополя, батьки яких воюють, звільнять від оплати за харчування

У Тернополі змінили перелік документів для безкоштовного харчування в садках і школах для дітей захисників

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up