Фото дня: Ремонтують тротуар неподалік школи №5

Фото дня: Ремонтують тротуар неподалік школи №5

Ремонт тротуару триває на ділянці навпроти бульвару Шевченка,1, яка веде до школи №5.

На цьому тротуарі було багато розбитих та розхитаних плит. Тернополяни ще з 2011 року просили відремонтувати цю ділянку. Адже поряд – школа № 5. Багато дітей ходять цим тротуаром. А на хитких плитах можна травмуватися. Тоді у міськраді запевняли, що вивчать проблему і вже в тому році комунальники візьмуться за ремонт. Та результату не було декілька років поспіль.

 Два роки тому в управлінні жкг міськради пообіцяли відремонтувати цей тротуар і обіцянки дотрималися.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Андрій Гумен

    Під  благими намірами  ніби то  заміна  тротуарної бруківки   планується  спотворення  не тільки тротуару  , а  ще й міського скверу . Липи , які розмежовують проїзжу частину та тротуар   , та  туї  які   ростуть по контуру  міського скверу  з боку від тротуару  , запланували під  цілковиту зрізку. і все це благословляє екологічний відділ  міської ради .  Задля  парковки кількох авто  , буде знищено  десяток дерев . і що найголовніше , все це патронує керівник одного з відділів управління ЖКГ , ще зовсім  не забутий листопадовим  сніговим  колапсом  Микола Лесів . і він в цьому не бачить ніякого лиха . Дерева для нього ніщо . Йому та його поплічникам  зовсім байдуже  до пересічних тернополян  (це він в повній мірі показав при заключенні договору  з бульбашковою фірмою  по зимовому прибиранні  міста ) ,  які щоденно  проходять цим тротуаром . Йому байдужі  учні  , які  користуються цим тротуаром  дорогою до школи . Складається таке враження , що гасло "Тернопіль - місто для життя "   міські чиновники збираються перефразувати  у місто для авто . Міські урядовці вже взяли за практику  , ділянку за ділянкою зелених зон нашого міста  перетворювати у чиїсь забаганки , але аж ніяк  не для пересічного мешканця міста .   І  прикладів тут чимало : Бульвар Петлюри , зелена зона по проспекту Бандери (поруч із зеленбудом)  , вулиця Живова 5 , ділянка парку Топільче поруч з Орнавою . Таке враження , що місто цілковито має бути забудоване  або ж закладено бруківкою . А те ,  що десь ще зеленіє , в міських урядників викликає негатив . Тому звертаюсь  до всіх кому не байдуже наше місто  ,  до всіх хто  вболіває за його зелені легені  ,  за привабливий вигляд  центру міста ,   а не  бруківочних парковок та хаотичних забудов,  не дати здійснити  вирубку дерев  і спотворення центру міста  .  Давайте  зберемось 05 травня  о 15 ,00 годині  навпроти будинку  за адресою  бульвар Шевченка , 1 (початок тротуару поруч  з Тернопільським  прес клубом) і доведомо своє право на зелене місто  , місто в якому  цінується ЛЮДИНА  І ПРИРОДА   .                                                                                              ДЯКУЮ ВСІМ ЗА МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ  .
  • Любов

    Дуже  приємно, що тротуар роблять ,але вже ходять  слухи , що  на  частині  тротуару  мають зробити  стоянку -  напевно для  клієнтів  бару  "БУНКЕРМУЗ  ".  Будемо  бачити, чи це для  дітей  і  пішоходів  чи  для  власників  прибуткових  закладів.     Mашини  під бункермуз  гудуть  і вдень  і вночі , а  знаменитий  італійський  дворик  вже  давно  "прихватизували "  та  заставили  столиками. А  ще,  немає  ніякого  діла , нікому  до  кіоска який  стоїть  на  тротуарі  поряд з  перукарнею  за  яким   зробили   туалет , а  зранку  повно  бутилок  пустих з  спиртних  напоїв.  Як  кажуть  поживемо  побачимо  для  кого  влада  робить   блага!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up