Фото дня: у парку Шевченка розібрали музей. Що буде на його місці? (опитування)

Фото дня: у парку Шевченка розібрали музей. Що буде на його місці? (опитування)

У соцмережі тернополяни обговорюють, що з'явиться на місці колишнього музею, а ще раніше - дитячого кафе.

Тернополянин Андрій Вацик в групі "Тернопільські плітки" опублікував фото обгородженого і розібраного приміщення колишнього музею технологій минулого.

- хто що чув? буде ще одна футбольна школа?;))) щось певно дуже нагальне, що серед зими взялися, - написав тернополянин.

І додав фото, який вигляд має те, що залишилося від музею.

Відео дня

У коментарях люди пишуть свої версії, що з'явиться на ласому місці в центрі парку Шевченка.

Вадим Коваль Я чув. Взнавав ремонт в межах діючоі площі. Думаю краще чим там зробили наші мешканці громадський туалет.

Taras Smoliy Реконструкція колишньої будівлі кафе під торгово-офісні приміщення?

Про історію цього місця пише на своїй сторінці у соцмережі і тернополянин Віктор Мадрі. Чоловік згадує, як на цьому місці була естрада для музикантів і танцювальний майданчик. У коментарях люди пишуть сентиментальні спогади про Тернопіль 70-х..

Нагадаємо, в 2017 році в парку Шевченка і приміщенні колишнього дитячого кафе відкрили Музей технологій минулого. Працював він переважно в теплу пору року. Тут демонстрували два десятки макетів забутих технологій античності, середньовічних машин, механізмів Леонардо да Вінчі та військових винаходів, які можна було оглянути і випробувати в дії.

Читайте також У Тернополі відкрили музей технологій минулого



А як ви вважаєте, що всетаки буде на місці музею і колишнього кафе? Що ви хотіли б бачити на цьому місці в парку? 

Опитування

Що буде на місці музею в парку Шевченка?

"20 хвилин" буде стежити за розвитком подій. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Galina Skulska

    Краще б дороги поробили в парку🌳🌲  ....
  • Petro Skarzhynskyi

    П'ять-десять поверхів...
  • саша

    не треба магазинів і ганделиків  парк є парк
  • Pavlo Orestovich

    Думаю буде Гендель
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків Від читача 15:12 На Тернопільщині є робота для більш як півтори сотні працівників медичного напрямку 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up