Фото дня: в парку "Здоров'я" встановили нові мангали

Фото дня: в парку "Здоров'я" встановили нові мангали

Старі мангали були напівзруйнованими.

Про нові мангали в парку "Здоров'я" повідомив у соцмережі депутат Тернопільської районної ради Назарій Хамуляк.

— Наші запити спрацювали! Нові мангали, — написав Назарій Хамуляк.

Відео дня

Нагадаємо, як писали "20 хвилин", 26 листопада минулого року тернополяни виявили в парку «Здоров'я» напівзруйновані мангали. Люди запитували, кому ті заважали та чи шукають вандалів. Ми адресували питання чиновникам і отримали дивну відповідь - нічого не знищено.

Чи повідомили поліцію про знищені мангали та у скільки обійдеться їх заміна, ми запитували у завідувача парку «Топільче» та парку «Здоров'я» Юрія Бойка. Але, за його словами, факту знищення мангалів працівники не виявили. Причина такого стану, кажуть, - тривалий термін експлуатації.

– Ми не побачили ніяких актів вандалізму на місці, де розташовані мангали. Там нічого не згоріло, ніяке дерево не впало. Більше того, самі мангали підлягають ремонту, бо їх вже досить давно експлуатують, і вони вигоріли. Щодо вартості встановлення нових, не можу сказати, не знаю, - говорить він.

Тож і в поліцію ніхто не заявляв. Та й у скільки місту обійшлися старі, відповіді ми також не отримали.  До слова, мангали в парку «Здоров'я» встановили у 2016 році. Саме тоді територію парку розширили та облаштували зону барбекю зі столиками та мангалами.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Ростислав Гарасимчук

    Пиячня туди цілими виводками збігається, з дітьми, собаками, брудом, шансоном, лайкою і всім тих хамством, що притаманне основній масі "іпанатів 73"
  • Nataliya Wolyanska

    Що за парк і де те здоров'я?
  • Trambon UA

    Та нафік це треба? Парк "Здоров'я" ж! А не шашлична для попойок)

    Galina Skulska reply Trambon UA

    Trambon UA а що шашлик приготувати  поїсти відпочити з дітьми чи компанією просто так не можна (без алкоголю)???
  • Марія Трач

    Дуже дякуємо!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up